transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-04-2013

Pensionarii isi pot primi pensiile pe cardurile de la Garanti Bank, iar platile la comercianti aduc si 0,25% bonus

Pensionarii isi pot primi pensiile pe cardurile de la Garanti Bank, iar platile la comercianti aduc si 0,25% bonus

Garanti Bank îsi extinde gama de produse cu o ofertă dedicată persoanelor aflate la pensie. Acestea îsi vor putea primi drepturile bănesti pe cardurile emise de Garanti Bank, în urma semnării unei conventii între bancă si Casa Natională de Pensii, privind virarea pensiilor în conturi curente sau pe carduri bancare ce vor fi create la cerere pentru pensionarii care încasează pensii din sistemul public.

Persoanele care aleg să-si primească pensia prin Garanti Bank primesc un card de debit - Bonus Debit Card, prin care beneficiază de 0,25% bonus la orice cumpărătură achitată cu cardul, la orice comerciant, atât în tară cât si în străinătate. Ulterior, bonusul acumulat poate fi folosit pentru cumpărături gratuite în reteaua magazinelor partenere Bonus Card.

Banca nu percepe niciun comision pentru emiterea cardului, administrarea contului, si nici pentru plata cu cardul la comercianti, retragerea de numerar de la bancomatele Garanti Bank sau interogarea soldului.

Prin încasarea pensiei pe card pensionarii evită aglomerarea de la ghiseu si timpul irosit cu asteptarea la rând. Un alt avantaj îl reprezintă accesul la bani în orice moment, prin bancomate, independent de programul băncii. De asemenea, clientii pensionari care doresc să îsi economisească pensia pot opta pentru deschiderea unui depozit la termen cu dobandă avantajoasă.

În lunile aprilie – mai, banca desfăsoară o campanie de recomandări dedicată clientilor din portofoliu, si anume clientul care recomandă un pensionar pentru virarea pensiei pe card este recompensat cu un bonus.Pentru a începe să primească pensia prin Garanti Gank, pensionarii trebuie să urmeze câtiva pasi simpli.

Astfel, începând cu data de 10 aprilie, persoanele aflate la pensie pot solicita în orice agentie Garanti Bank, virarea drepturilor bănesti pe card. În momentul efectuării solicitării, ei trebuie să prezinte reprezentantilor Garanti Bank, în original, un document de identificare, talonul de pensie sau decizia de pensionare. Un cont curent va fi deschis pentru virarea pensiei pe card.

Următorul pas este completarea unei cereri standard disponibilă în agentiile Garanti Bank, pe care fie solicitantul, fie personalul băncii o va depune la Casa Teritorială de Pensii, cardul urmând să fie emis în cel mai scurt timp.

Este important de mentionat faptul că pensionarii trebuie doar să se prezinte în oricare dintre agentiile băncii, sau să contacteze personalul acestora, care se va ocupa apoi de întregul proces.

„Virarea pensiilor pe card în baza conventiei cu CNPAS este prima ofertă Garanti Bank dedicată acestui segment de clienti. Prin această facilitate ne alăturăm eforturilor autoritătilor de a încuraja încasările drepturilor bănesti prin metode moderne, asigurând pensionarilor un acces rapid si sigur la fondurile ce li se cuvin. De asemenea, pentru a proteja interesele clientilor vârstnici, personalul băncii se va implica în consilierea acestora pentru utilizarea cardului în deplină sigurantă”, spune Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.

Garanti Bank este o bancă universală, oferind o gamă completă de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezentă pe piata din România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, extinzându-si, de asemenea, prezenta natională prin agentii si canale alternative de difuzare, ajungând la o retea extinsa de 78 de unităti, precum si la o retea extinsă de 244 de ATM-uri inteligente ce pot fi folosite de către oricine, nu doar de către clienti, pentru tranzactii cu si fără card. Garanti Bank inovează si prin ofertele unice atasate celui mai competitiv card de pe piată, Bonus Card.

Garanti Bank este detinută de Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de-a doua bancă după active din Turcia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar