transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-10-2014

Piata creditelor pe termen scurt a crescut puternic in ultimii ani

Piata creditelor pe termen scurt a crescut puternic in ultimii ani

Criza financiara a schimbat puternic comportamentul de consum. In primul rand, este vorba despre capacitatea romanilor de a-si acoperi datoriile: tot mai putine persoane se incadreaza in cerintele bancilor pentru credite mari pe termen lung, deci achizitiile sunt destul de limitate. Povara creditelor neperformante a determinat multe institutii bancare sa fie extrem de exigente in aprobarea noilor finantari, astfel ca multe persoane aleg sa acceseze ofertele IFN-urilor, mult mai flexibile pe segmentul de imprumuturi de mica valoare, pe termen scurt.

Ce solutii exista pentru o persoana cu venituri mici sau medii, care isi doreste o suma de bani pentru acoperirea unei nevoi imediate, precum un aparat electrocasnic sau o scurta calatorie ori eventual plata in avans a taxei la facultate? Un card de credit poate fi solutie, caci se acorda teoretic mai usor decat un credit de nevoi personale fara ipoteca. Cardul de credit reprezinta insa o linie de finantare cu o anumita durata, are in general taxa de administrare (poate chiar si de emitere) si un important comision de retragere numerar, care se alatura dobanzii.

Cardul de credit este potrivit atunci cand este utilizat pentru plati direct la comercianti, online sau offline. Atentie insa, sunt si institutii care pot sa nu permita plata online cu anumite carduri de credit, din motive de siguranta. Multe banci si IFN-uri active pe piata cardurilor de credit au incheiat aliante cu anumiti comercianti, permitand plati in cateva rate (pana la 12) fara dobanda.

Si aici trebuie maxima atentie, caci unele oferte pot avea anumite "capcane" - pot exista anumite comisioane speciale, chiar daca dobanda este zero.

Tot mai multe IFN-uri au devenit insa active pe segmentul de micro-credite de consum. Cei dornici de imprumuturi rapide nebancare trebuie sa fie insa foarte atenti la partenerul pe care si-l aleg, trebuie sa studieze cu atentie toate conditiile din contractul care va fi semnat. Este de preferat sa fie alese solutii cunoscute, de incredere, de la companii mari, cu notorietate.

IFN-uri precum Provident isi promoveaza solutiile de finantare inclusiv pe internet, astfel ca se pot solicita imprumuturi online cu foarte putina birocratie. In orice caz, clientul trebuie sa fie atent la toate conditiile financiare si sa se asigure ca stie de la inceput exact ce suma are de platit si mai ales cand.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar