transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-03-2023 4.5644 lei 4.9232 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-03-2013

Piraeus Bank si New Age Media comunica noile carduri de credit Rate fara dobanda

Piraeus Bank si New Age Media comunica noile carduri de credit Rate fara dobanda

Piraeus Bank România invită spectatorii Cinema City Cotroceni să îsi îndeplinească o bună parte din dorinte cu noul card de credit “Rate fără dobândă”. 

Campania de comunicare a acestui produs se desfăsoară pe parcursul a trei luni, atât prin difuzarea spotului în sala de cinema dedicată, pentru al patrulea an consecutiv, Piraeus Bank, cât si prin activări off-screen în holul si la casieria multiplexului din Afi Palace Cotroceni.

Activarea off-screen constă într-o serie de instumente neconventionale de comunicare.  Astfel, spectatorii sunt întâmpinati în holul Cinema City Cotroceni de un ansamblu original si prietenos, un card de credit supradimensionat a cărui singură misiune este aceea de a îndeplini beneficiarului său cât mai multe dintre dorinte.  Lângă afisele care anuntă productiile cinematografice, spectatorii se pot delecta cu executiile creative si simpatice care anuntă campania Piraeus Bank. În plus, banca organizează o tombolă cu premii constând în vouchere la film pentru toti cei care doresc să participe si completează taloanele oferite la casieriile Cinema City Cotroceni.  

“Campania Piraeus Bank « Rate fără dobândă » este un proiect amplu, care îmbină creativ mai multe posibilităti de comunicare pe care cinematograful le oferă. Faptul că Piraeus Bank România a ales o astfel de abordare, precum si continuarea proiectului sălii cu branding în Cinema City Cotroceni pentru al patrulea an la rând dovedeste că partenerii nostri s-au convins că cinema-ul este un mediu eficient.”,  a declarat Raluca Demetriade, Director de Vânzări al New Age Media România, regia de media a retelei Cinema City.

 
 
“Cautam din ce în ce mai mult să ne adresăm direct publicului tintă si dorim să facem acest lucru într-un mod original, creativ, care să surprindă în mod plăcut spectatorii. tinând cont de colaborarile anterioare cu New Age Media în Cinema City Cotroceni, credem că această campanie va fi un exercitiu eficient, pe care sperăm ca spectatorii să-l aprecieze.”, a declarat Carmen Oprisescu, Marketing Manager Piraeus Bank România.
 
Echipa care a participat la realizarea campaniei: Din partea New Age Media România, regia de media a retelei Cinema City: Diana Popescu, Sales Executive, Raluca Demetriade, Sales Manager; Din partea Piraeus  Bank România: Carmen Oprisescu - Marketing Manager, Loredana Serghie - Advertising Coordinator.
 
Parte din grupul Cinema City International, compania care operează principalul lant de cinematografe din Europa Centrală si de Est, New Age Media România a fost înfiintată în 2007, ca regie de media a retelei pentru teritoriul tării noastre. New Age Media mai are birouri în Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia si Bulgaria.  

În prezent, New Age Media România gestionează spatiul pentru reclamă în paisprezece multiplexuri Cinema City – în Iasi, Timisoara, Cluj, Bacău, Pitesti, Arad (Atrium Center si Galleria Mall), Baia Mare, Brăila, Târgu Mures, Constanta, Ploiesti, Bucuresti Cotroceni si Sun Plaza, care totalizează un număr de 134 ecrane, printre care si singurul Romtelecom IMAX® din tara noastră.

Piraeus Bank România este una dintre cele mai bine capitalizate bănci de pe piata locală, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group. În cei peste 13 ani de activitate pe piata din România, Piraeus Bank si-a construit o retea vastă de unităti si deserveste peste 300.000 de clienti.

Piraeus Bank Group este unul dintre cele mai dinamice si active grupuri financiare din Grecia cu vastă experientă pe segmentele retail banking, IMM, leasing, piete de capital si investitii. Grupul se bucură de acoperire internatională prin cele 1.328 de utitati care deservesc peste 6 milioane de clienti în 10 tări, inclusiv Grecia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar