transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2015

Planul BT pentru clientii Volksbank Romania cu credite in franci elvetieni

Planul BT pentru clientii Volksbank Romania cu credite in franci elvetieni

În contextul achizitionării Volksbank România, Banca Transilvania, în calitate de actionar majoritar al Volksbank România, face publică oferta destinată clientilor VBRO cu împrumuturi în franci elvetieni. Aproximativ 18.300 de clienti ai Volksbank România pot beneficia, la cererea acestora, de solutiile oferite de BT.

Oferta Băncii Transilvania pentru clientii cu credite în franci elvetieni:

este valabilă din 4 mai 2015, în unitătile Volksbank România;

conversia se va realiza la cursul BNR din data semnării documentatiei în fata notarului public;

reducere de 22,5% pentru clientii care doresc conversia creditelor din CHF în lei sau în euro; la acest procent se adaugă comisionul de risc plătit efectiv de clienti pe tot parcursul derulării creditului. Valoarea efectivă a reducerii totale diferă astfel în functie de situatia fiecărui client în parte, tinându-se cont de soldul creditului, de eventuale restante si penalităti sau de situatiile particulare în care comisionul de risc/administrare a fost deja recuperat de la Volksbank România de către clienti;

stoparea calculării comisionului de risc/administrare pentru toti clientii aflati în prezent în portofoliul Volksbank România si care au semnat cu Volksbak România contracte de credit în valută CHF, precum si returnarea sumelor deja plătite de clienti în contul acestui comision, prin diminuarea creditului în sold;

prelungirea cu o lună a deciziei privind înghetarea cursului CHF, până la 17 mai a.c., la nivelul din 31 decembrie 2014.

Fluxul ofertei:
  
începând cu data de 4 mai 2015 clientii Volksbank România vor fi contactati telefonic si invitati la o întâlnire, la unul dintre sediile VBRO; în prezent este în pregătire infrastructura Volksbank România, asa încât totul să decurgă conform asteptărilor;

BT va acorda prioritate cazurilor sociale si clientilor care, în ciuda greutătilor generate de cresterea cursului CHF din ultimii ani, au rămas buni platnici.

Stoparea calculului comisionului de risc/administrare se va aplica inclusiv pentru clientii aflati în prezent în portofoliul Volksbank România si care au semnat contracte de credit cu Volksbank România atât în lei, cât si în euro si USD. Returnarea va fi efectuată prin diminuarea creditului în sold care se va aplica la o dată ulterioară, după finalizarea programului de conversie pentru clientii VBRO cu împrumuturi în franci elvetieni.

BT pune la dispozitie un număr dedicat, 0800.800.

881, apelabil gratuit, din orice retea natională, fixă sau mobilă, precum si adresa de email btvolksbank @ btrl.ro.

Banca Transilvania si-a propus construirea unei relatii pozitive si pe termen lung cu toti clientii Volksbank România, iar oferta destinată celor cu credite în franci elvetieni este un prim pas în acest sens.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, în functie de active, cu o cotă de piată de 9,7%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din aproape 550 de sedii si 1,89 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC, Banca Mondială.

Înfiintată în anul 2000, Volksbank România este o institutie financiară cu origini austriece. VBRO are aproximativ 180.000 de clienti si 135 de sedii. Este o bancă universală si oferă o gamă completă de produse si servicii, destinate atât persoanelor fizice, cât si IMM-urilor si corporatiilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar