transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-04-2013

Posesorii de Bonus Card pot plati vacanta de Paste in rate fara dobanda

Posesorii de Bonus Card pot plati vacanta de Paste in rate fara dobanda

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare institutii financiare de pe piata locală, a lansat campania de Paste, prin care îsi recompensează clientii cu rate fără dobândă la vacantele plătite cu Bonus Card.

Până la sfârsitul lunii mai, posesorii de Bonus Card beneficiază de trei rate fără dobândă pentru rezervări online sau prin POS la agentiile de turism si tur-operatori, hoteluri, bilete de avion, curse de autocar, bilete de feribot, bilete de  tren, croaziere si bilete de vas. Campania se aplică, de asemenea, pentru orice plată efectuată cu cardul în afara tării.

„Vacantele sunt acele perioade din an pe care toată lumea le asteaptă cu nerăbdare. Prin această campanie dorim să-i ajutăm pe clientii nostri să prindă cele mai bune oferte pentru vacanta la care visează, fie că este vorba despre vacanta de Paste sau de planuri în avans pentru cea de vară”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director Garanti Bank.

Posesorii de Bonus Card Classic beneficiază de cele trei rate fără dobândă si pentru cumpărăturile la supermarket.

„Poate că unii oameni preferă să rămână acasă si să petreacă timp de calitate cu familia si prietenii. Pentru ei am pregătit campania dedicată cumpărăturilor la supermarket, pentru ca masa de Paste cu cei dragi să fie îmbelsugată si să nu le lipsească nimic”, adaugă Eleni Skoura.

Pentru a beneficia de cele trei rate, valoarea tranzactiilor trebuie să cumuleze 150 de lei pentru Bonus Card Classic, în timp ce pragul minim pentru Bonus Card Gold si Bonus Card Platinum este de 600 de lei.Bonus Card este un produs unic în România si, ca instrument de plată, oferă cele mai mari beneficii atât pentru posesorii de card, cât si pentru comercianti. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzactie, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folositi ulterior pentru cumpărături gratuite în reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în functie de nevoile personale.

Bonus Card detine o retea complexă de magazine partenere în toată tara, formată din peste 7.400 de comercianti.

Garanti Bank Romania este o bancă universală detinută de Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă din Turcia după active si cea mai profitabilă, cu o istorie de 65 de ani.

Garanti Bank Romania oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală.

Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin agentii si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de 246 de bancomate inteligente care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

Garanti Bank inovează si prin caracteristicile unice ale Bonus Card, cel mai competitiv card de credit de pe piată, si prin platforma sa de internet banking – Garanti Online, construită pe o infrastructură tehnologică de ultimă generatie.

Stabilitatea băncii este reflectată de calificativele primite de la una dintre cele mai importante institutii financiare, anume Fitch Ratings, care a îmbunătătit calificativul Garanti România pe termen lung la „BBB-” de la „BB+”, cu perspectivă stabilă din decembrie 2012.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Chris
Action requires knowedlge, and now I can act!
Veruca
Kudos! What a neat way of tihnikng about it.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar