transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2015

Premiera: Western Union, MasterCard si Banca Transilvania lanseaza un nou serviciu de primire de bani la ATM

Premiera: Western Union, MasterCard si Banca Transilvania lanseaza un nou serviciu de primire de bani la ATM

Western Union, unul dintre liderii globali în servicii de plăti, MasterCard si Banca Transilvania lansează astăzi în România un nou serviciu de primire de bani la ATM. Acest serviciu este rezultatul unui parteneriat tripartit inovator între cei doi lideri globali în servicii de plăti – Western Union si MasterCard – si una din primele trei cele mai mari bănci locale – Banca Transilvania.

Noul serviciu permite persoanelor care au card MasterCard si Maestro emis în România de orice institutie financiară să primească bani prin Western Union si să-i retragă direct de la bancomatele Băncii Transilvania. Banii ajung direct în contul aferent cardului. Banii pot fi primiti, practic, de oriunde din lume, inclusiv din România. Serviciul permite tranzactii în Lei, Euro si USD. 
 
„Cercetările noastre au arătat că cei care folosesc serviciile Western Union pentru a face transferuri de bani îsi doresc rapiditate, sigurantă si, mai ales, un serviciu usor de folosit, oricând si oriunde la îndemână. Noua optiune de primire de bani le permite clientilor să-si poată accesa rapid fondurile, oferindu-le mai multă comoditate în efectuarea tranzactiei. Acest nou serviciu este în linie cu strategia Western Union de a le oferi clientilor tot mai multe optiuni atunci când fac transferuri de bani, acces la tot mai multe canale, cu preponderentă la cele care au la bază un cont”, spune Gabriel Sorbo, Vice-Presedinte Western Union pentru regiunea de Sud a Uniunii Europene.Noul serviciu Western Union de transfer de bani este accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână direct la cele aproximativ 1.000 de ATM-uri din reteaua Băncii Transilvania. Detinătorii de carduri MasterCard si Maestro beneficiază, astfel, de un serviciu de transfer de bani flexibil, care nu depinde de orare de functionare. În plus, ei vor putea folosi banii primiti pentru cumpărături cu cardul la milioane de comercianti din România sau străinătate sau îsi vor putea retrage banii în numerar, atât cât au nevoie, la orice bancomat care acceptă carduri MasterCard sau Maestro.

“Noul serviciu, destinat exclusiv posesorilor de carduri MasterCard si Maestro, face parte din strategia MasterCard de a utiliza inovatia pentru a aduce valoare adăugată consumatorilor. În acelasi timp, este un serviciu adaptat pietei locale, venind în completarea actiunilor noastre de educare a consumatorilor privind utilizarea cardurilor la plată. Mai mult, prin integrarea fluxurilor de bani dintre românii aflati în străinătate si cei din tară în mediul electronic, un mediu sigur si transparent, ne reafirmăm angajamentul de a ajuta la fiscalizarea economiei locale”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, MasterCard România.

Őmer Tetik, Director General, Banca Transilvania, a declarat: „Ne bucurăm că avem ocazia să lansăm încă un serviciu inovator pentru clientii nostri, printr-o colaborare de exceptie cu Western Union si MasterCard. Românii folosesc tot mai mult noile tehnologii în viata lor de zi cu zi, iar prin acest serviciu transferul de bani devine tot mai accesibil. ?n 2010, am marcat, tot cu Western Union, o altă premieră mondială, lansarea serviciului de transfer de bani prin bancomat, iar în 2012, am lansat în premieră în România facilitatea de transfer de bani prin Internet Banking.”

Cum functionează noul serviciu de transfer de bani Western Union prin ATM:

Persoanele care au un card MasterCard si Maestro îsi pot retrage banii direct de la un bancomat al Băncii Transilvania, urmând câtiva pasi simpli:

După demararea unei tranzactii la ATM, este necesară selectarea optiunii ”Western Union” si introducerea în sectiunea aferentă de pe ecranul bancomatului a detaliilor tranzactiei, asa cum au fost transmise de către expeditorul banilor - numărul de control al transferului de bani (MTCN) si suma de bani în valuta în care au fost trimisi banii prezentată pe ecran.

După completarea cu aceste informatii, banii sunt virati în contul clientului, aferent cardului MasterCard sau Maestro, în câteva minute, fără aplicarea vreunui alt comision.

Din momentul intrării banilor în contul de card, clientul îi poate folosi la orice comerciant care acceptă carduri MasterCard si Maestro sau îi poate retrage în numerar la orice bancomat care acceptă cele două mărci de carduri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar