transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-05-2015

Profitul Libra Internet Bank - 8,4 milioane lei in primul trimestrul din 2015

Profitul Libra Internet Bank - 8,4 milioane lei in primul trimestrul din 2015

Libra Internet Bank a inregistrat, in primul trimestru din 2015, un profit net de 8,4 milioane lei, de peste trei ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a raportat un profit de 2,4 milioane lei.

"Rezultatele din primul trimestru ne fac sa privim cu optimism si incredere in anul 2015. Am atins cel mai bun profit de trimestru de pana acum si am redus rata creditelor neperformante sub media pietei. In anul 2015 vom continua strategia de crestere bazata pe controlul cheltuielilor, pe decizii prudente si o politica de piata echilibrata, insa cu realizarea tintelor de crestere si profitabilitate.” a declarat Emil Bituleanu, Director General Libra Internet Bank.

Rata creditelor neperformante din portofoliul bancii a atins 7,8% la finalul anului trecut. Pentru anul acesta banca isi propune sa reduca rata creditelor neperformante la 7,6%.

Sursele atrase de la clientii Libra Internet Bank au consemnat o majorare cu 6.7% in primele 3 luni ale anului 2015, atingand soldul de 1,5 miliarde lei, in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut cu 56%.De asemenea, soldul creditelor s-a majorat la Libra cu 6.8% in primul trimestru, ajungand la aproape 1,1 miliarde lei. Raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cresterea a fost de 33% la sold credite.

Libra Internet Bank are o retea de 40 de sucursale la nivel national si se adreseaza preponderent clientilor din segmentele IMM, Corporate, Profesii liberale si Agricultura, iar la finalul anului 2014 avea o cota de piata de 0.47%, ocupand numarul 24 in topul bancilor.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ion
Punctul de plecare al oricărei reușite este dorința. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar