transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-04-2013

Profitul net al Agricover Credit IFN - crestere 46% in 2012

Profitul net al Agricover Credit IFN - crestere 46% in 2012

Profitul net al Agricover Credit IFN, singura institutie financiară non-bancară specializată exclusiv pe finantarea agriculturii, a atins în 2012 valoarea de 11,2 milioane de lei, în crestere cu 46% fată de anul anterior, datorită dezvoltării portofoliului de clienti si a unui model de business adaptat nevoilor fermierilor. De asemenea, valoarea creditelor acordate a avansat până la 413 milioane de lei, cu 38% mai mult decât în 2011.

„Rezultatele excelente ale Agricover Credit IFN în 2012 confirmă modul nostru unic de abordare a clientilor. Faptul că facem parte dintr-un grup puternic, Agricover, care oferă solutii complete pentru agricultură, ne ajută să întelegem mai bine decât alti finantatori care sunt problemele fermierilor. Acestia au nevoie de capital de lucru si resurse pentru investitii, iar noi dispunem de lichiditătile necesare datorită fondurilor proprii, a parteneriatelor cu băncile si cu fondurile internationale”, a declarat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit IFN.

Informatii financiare la 31.12.2012: Profit net: 11,2 milioane de lei, în crestere cu 46% fată de 31.12.2011


; Fonduri proprii: 80. 282.073 lei; Solvabilitate: 28,4%; Valoarea creditelor acordate: 413 milioane lei; Credite neperformante cu restante mai mari de 90 de zile: 1,3% din total credite.În 2012, Agricover Credit IFN a atras 12,5 milioane de euro de la International Finance Corporation - divizia de investitii a Băncii Mondiale si 8 milioane de euro de la fondul german EFSE, precum si peste 147 de milioane de lei de la băncile locale. Numărul fermierilor care au primit credite a crescut cu 48% fată de 2011.

Agricover Credit IFN îsi va continua dezvoltarea puternică, propunându-si să devină, pe termen lung, unul dintre liderii din agrifinance. Societatea mizează pe cunoasterea foarte bună a agricultorilor si pe relatia foarte apropiată cu ei, atuuri care îi permit să le ofere solutii creative, adaptate problemelor lor.  În 2013, compania estimează o crestere a plasamentelor cu 33% fată de anul precedent si atragerea a cel putin 400 de clienti noi, printr-o abordare inovatoare a finantării în agricultură si oferirea de patru produse noi până la sfârsitul anului. „Creditul pentru utilaje second hand lansat în luna martie se bucură deja de un mare succes printre fermieri”, a spus Robert Rekkers, care a precizat că alte produse destinate agricultorilor vor fi lansate în mai si la toamnă.

Agricover Credit IFN are o echipă mobilă de specialisti, care tratează cererile de finantare în mod operativ si flexibil. Astfel, evaluarea dosarului de creditare se face rapid, în maximum  sapte zile, iar obtinerea finantării depinde de o serie de conditii precum suprafata terenului detinut, experienta si vârsta fermierului, dar si dotarea de care dispune ferma.

Robert Rekkers sustine că modelul de business al Agricover Credit IFN este bazat pe experienta relatiilor cu agricultorii pe care o are grupul Agricover, pe sinergiile care se construiesc în cooperarea interdivizionară, acestea fiind câteva dintre avantajele fată de ceilalti finantatori care se adresează domeniului agricol. „În ceea ce priveste finantarea agriculturii vedem o crestere importantă de cerere în 2013 si sperăm că va fi chiar un an bun în termeni de plasamente, desi contextul economic în România rămâne fragil”, a mai declarat Robert Rekkers.
 
Înfiintată în 2008, Agricover Credit IFN este singura institutie financiară non-bancară din România care oferă produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal si zootehnic. Cunoasterea si întelegerea activitătii agricole permit punerea la dispozitie a unei game variate de produse pentru finantarea capitalului de lucru si a investitiilor într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor si caracteristicilor celor cărora se adresează.

Agricover Credit IFN a înregistrat o crestere rapidă ajungând, în numai câtiva ani, să fie unul dintre jucătorii importanti în finantarea producătorilor agricoli. Societatea este condusă din ianuarie 2013 de Robert Rekkers, în calitate de Director General, si Liviu Dobre, Director General Adjunct.

Agricover Credit IFN face parte din Grupul Agricover, cel mai important furnizor de solutii complete pentru agricultură din România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ligia
Many thanks for a trounedems put up, may examine your personal others content. thank you your thoughts with this, I experienced a bit thump by this short article. Merit again! You make an excellent aspect. Has wonderful info here. I do think if more individuals thought of it doing this, they'd possess a better time period get the suspend ofing the difficulty.
Ahmed
文章沒有石沈大海 只是沈澱在讀者的心中 我很喜歡 nx200 系列的文章 也不斷在關注 nx 系統 事實上曾經幾乎想要購入 只是看到 ricoh 買下了 pentax 又看到 k-01 的發表 很好奇接下來會有什麼變化 所以又暫時打算靜觀其變 畢竟我骨子裡是 ricoh fans (笑)
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar