transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-01-2014

Promotie noua Millennium Bank pentru Contul de salariu - bonus de pana la 600 de lei si plata utilitatilor pentru clientii noi

Promotie noua Millennium Bank pentru Contul de salariu - bonus de pana la 600 de lei si plata utilitatilor pentru clientii noi

Noii clienţi persoane fizice ai Millennium Bank care îşi deschid un Cont de salariu până la 31 martie 2014 primesc un bonus de până la 600 de lei şi pot câştiga un premiu de până la 1.000 de lei constând în contravaloarea facturilor lunare la utilităţi. Bonusul de până la 600 de lei este virat la deschiderea contului, iar valoarea sa depinde de nivelul venitului clientului. În plus, toţi clienţii care îşi deschid un cont de salariu pe perioada campaniei intră automat în tragerea la sorţi care va desemna 12 câştigători care vor primi contravaloarea facturilor lunare la utilităţi în sumă maximă de 1.000 de lei fiecare.

Contul de salariu Millennium Bank este un pachet care include, printre alte beneficii, zero comision de administrare a contului, zero comision de administrare pentru Internet Banking şi pentru linia de Call Center dedicată, precum şi zero comision de administrare, în primul an, pentru cardul de debit. Toate retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank sunt gratuite, la fel ca şi două retrageri pe lună de la bancomatele altor bănci.

În plus, prin facilitatea Card cu Bani Înapoi, cardul de debit ataşat Contului de salariu returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din sumele folosite pentru cumpărături la supermarketuri, benzinării, florării, librării şi cinematografe din toată ţara. Clienţii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu şi îl pot folosi oricum doresc.

De asemenea, banca nu percepe comision pentru plăţile în valoare de până la 200 de lei efectuate prin intermediul serviciului Internet Banking, permiţând astfel clienţilor să-şi administreze venitul lunar şi să-şi plătească facturile într-un mod convenabil.Noua ofertă promoţională pentru Contul de salariu este disponibilă în toate sucursalele Millennium Bank până la 31 martie 2014. Regulamentul oficial al campaniei este publicat pe www.millenniumbank.ro.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în septembrie 2013, active totale în valoare de peste 83 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.
Millennium bcp are o reţea de peste 1.500 de unităţi şi 19.000 de angajaţi.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar