transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-03-2013

Raiffeisen Bank - lider pe piata cardurilor de credit din Romania

Raiffeisen Bank - lider pe piata cardurilor de credit din Romania

Raiffeisen Bank are cel mai mare portofoliu de carduri de credit din Romania, peste 385.000 de carduri, iar 95.000 sunt carduri de credit emise in 2012. Banca are in prezent peste 1,6 milioane de carduri active (debit si credit).

Recent, la Teatrul Excelsior din Bucuresti, la Gala „NOCASH” dedicata premiilor de excelenta pentru industria cardurilor, Raiffeisen Bank a primit patru distinctii: „Cel mai vandul card de credit”, „Cardul de cumparaturi al anului”, „Cel mai de succes program co-branded - Raiffeisen Bank si Fundatia pentru SMURD” si cel mai important premiul al serii „Banca Anului” .

„Organizez aceasta Gala de 12 ani si in istoria ei nu s-a mai intamplat ca o institutie sa ia atatea premii, pe baza cifrelor inregistrate intr-un an. Este un moment cu adevarat special pentru Raiffeisen Bank” a spus Sergiu Cone, General Manager, NOCASH CAPITAL CONSULT SRL.

“Suntem foarte multumiti de evolutia cardului de credit si de faptul ca in proportie de 80% cardul este utilizat pentru plati la comercianti. Asta este cea mai mare realizare a noastra - am reusit sa comunicam clientilor modalitatea cea mai buna de utilizare a cardulului - pentru plata cumparaturilor de zi cu zi” a declarat Titi Stoenescu, Director de Carduri la Raiffeisen Bank.

La finalul anului 2012, reteaua Raiffeisen Bank era de 525 de agentii, peste 1.

100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Raiffeisen Bank S.A. este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare de calitate superioara pentru aproximativ 2 milioane de clienti (persoane fizice, IMM-uri, corporatiilor mari si medii).

Banca beneficiaza de experienta si expertiza grupului austriac Raiffeisen Bank International (RBI) care detine 99,49% din actiunile Raiffeisen Bank. Grupul austriac e prezent pe 17 piete din regiunea Europei Centrale si de Est prin banci subsidiare, companii de leasing si alti furnizori de servicii financiare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar