transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-10-2013

Raiffeisen Bank a incheiat operatiunile de preluare a clientilor persoane fizice de la Citibank Romania

Raiffeisen Bank a incheiat operatiunile de preluare a clientilor persoane fizice de la Citibank Romania

Raiffeisen Bank si Citibank Romania au incheiat cu succes operatiunile tehnice de migrare a clientilor persoane fizice transferati la Raiffeisen.

In acest moment clientii persoane fizice transferati pot efectua operatiuni in si din noile lor conturi Raiffeisen Bank, pe toate canalele pe care banca le pune la dispozitia clientilor sai. Astfel, noii clienti au acces la reteaua de 525 de agentii Raiffeisen Bank din toata tara (http://www.raiffeisen.ro/retea-unitati), retelele de ATM-uri (circa 1.100) si POS-uri (peste 11.000) ale bancii; serviciile de internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct) si mobile banking (SmartMobile) sunt accesibile pentru operatiuni 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Utilizatorii de carduri de credit si debit au de asemenea acces la programul multishop (http://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/multishop-cumparaturi-gratuite).

Tranzactiile efectuate pana la data de 25 octombrie inclusiv, conform programului de lucru anuntat, vor fi reflectate in ultimul extras de cont emis de Citibank Romania, in timp ce operatiunile pe care clientii le-au facut dupa aceasta data se vor regasi pe primul extras de cont ce va fi emis de catre Raiffeisen Bank.

“Le spunem bun venit la Raiffeisen Bank clientilor care s-au transferat.

Asa cum am spus si in momentul semnarii contractului de preluare a portofoliului de retail al Citibank Romania, am tinut cont de istoricul clientilor in relatia cu Citi si am pregatit oferte personalizate, atat in privinta produselor si serviciilor oferite, cat si a pretului si canalelor de tranzactionare”, a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte pentru Retail Banking al Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank Romania si Citibank Romania au semnat in primavara acestui an un acord prin care Raiffeisen Bank preia portofoliul de retail al Citibank Romania. Tranzactia a devenit efectiva la 1 iulie 2013.

Pentru mai multe informatii, clientii pot suna la *2000; raspunsuri la cele mai frecvente intrebari sunt disponibile la http://www.raiffeisen.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
fmxyyufcod
Introduceti mesajul ...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar