transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-11-2013

Raiffeisen Bank a lansat noile carduri de debit cu functionalitate duala contact si contactless

Raiffeisen Bank a lansat noile carduri de debit cu functionalitate duala contact si contactless

Raiffeisen Bank a lansat noile carduri de debit cu functionalitate duala contact si contactless, care permit autorizarea platilor atat in mediul online cat si offline. Aceasta tehnologie permite efectuarea in mod rapid, fara introducerea codului PIN, a platilor de mica valoare, prin simpla apropiere a unui card de un terminal prevazut cu tehnologia contactless. De asemenea, cardurile contactless emise de Raiffeisen isi mentin toate functionalitatile curente, inclusiv utilizarea lor pentru autentificare in Raiffeisen Online. Tranzactiile care depasesc valoarea totala de 100 lei se vor realiza cu introducerea PIN-ului si/sau semnarea chitantei EPOS.

Cardurile cu tehnologia contactless emise de Raiffeisen Bank sunt de tip Visa (Visa Contactless) cat si MasterCard (MasterCard Contactless). „Am adaugat in oferta destinata clientilor nostri cardurile contactless in vederea simplificarii platilor de mica valoare de pana la 100 de RON prin card. Constatam ca avem zilnic ocazia sa realizam cel putin 4-5 tranzactii de valoare mica atunci cand cumparam un ziar, platim transportul, luam o cafea sau pranzul. In fiecare din aceste ipostaze zilnice, facilitatea contactless ne ajuta  sa castigam timp si sa ne simplificam viata in timp ce putem sa realizam cu acelasi card atat cumparaturile de mare valoare intr-un hypermarket sau sa platim facturile la ATM-urile Raiffeisen Bank sau sa facem tranzactii pe www.raiffeisenonline.ro ” a spus Magda Sandulescu, Director Strategie Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.In prezent sunt instalate terminale contactless la urmatorii comercianti: Cora, Carrefour, Real, Sensiblu, Lukoil, Inmedio, la metrou (MasterCard).

Raiffeisen Bank este lider pe piata cardurilor de credit pentru persoane fizice cu 400.000 de carduri emise si active. Raiffeisen Bank are un portofoliu de aproape 1,8 milioane de carduri de debit active.

Raiffeisen Bank isi propune sa incurajeze utilizarea canalelor alternative de tranzactionare - Raiffeisen Online, Smart Mobile, PDF, POS, Plati facturi la ATM, Raiffeisen Direct si SmarTel si in acest sens desfasoara o campania “Viata Fara Cash”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar