transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-08-2014

Raiffeisen Bank ofera finantari fermierilor care beneficiaza de subventii pe suprafata, in conditii avantajoase

Raiffeisen Bank ofera finantari fermierilor care beneficiaza de subventii pe suprafata, in conditii avantajoase

Raiffeisen Bank ofera, incepand cu luna august 2014, credite fermierilor care beneficiaza de subventii pe suprafata (SAPS), in baza Adeverintei de Inregistrare Fermier, emisa de APIA ( Agentia de Plati si Interventie in Agricultura).

Agricultorii pot obtine finantari, in avans, pana la 90% din valoarea subventiei APIA, valoare stabilita in 2014 la 120 euro pe hectar. Fermierii beneficiaza rapid (maxim 48 de ore) de fonduri, pe baza unei analize si documentatii simplificate, fara alte garantii.

„Raiffesien Bank sustine sectorul agricol si pune la dispozitia fermierilor o gama larga de produse de finantare. Una dintre preocuparile constante ale bancii noastre este sa simplifice documentatia si analiza creditelor acordate  agricultorilor si sa stabileasca un parteneriat autentic si reciproc avantajos cu clientii sai” a declarat Cristian Sporis, Vicepresedinte Corporatii la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank ofera o gama diverisificata de produse destinate finantarilor in agricultura  raspunzand astfel nevoilor din ce in ce mai diversificate ale fermierilor. De mentionat ca Fondul European de Investitii (FEI) si Raiffeisen Bank au semnat in 2014 un nou acord de finantare în cadrul initiativei JEREMIE (Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises).

In baza noului parteneriat, Raiffeisen Bank acorda companiilor (inclusiv celor din sectorul agricol) imprumuturi in lei pe termen mediu si lung, pentru capital de lucru si investitii, in suma totala de 40 milioane de euro, in conditii atractive - dobanda subventionata si cerinte reduse de garantii.

Raiffeisen Bank este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare de calitate superioara.

Banca deserveste aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.700 de companii. La mijlocul anului 2014, reteaua Raiffeisen Bank numara 528 de unitati (fata de 524 in iunie 2013), peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 13.000 de EPOS-uri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ishka
beneficiaza de aceste souilti de finantare si consultanta tehnica toti fermierii din toata tara? s-au e vorba doar de cei din zona de vest al tarii? ma intereseaza sa aplic o masura de finantare gen 1.2.1 s-au 1.2.3 si as vrea sa fiu informata cum as putea accesa aceste programe , cand are loc o noua sesiune de dosare ,care sunt conditiile , ce poate face INTEGRA pentru noi ,daca cineva imi poate da un raspuns avizat ,va multumesc.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar