transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-05-2013

Raiffeisen Bank reduce dobanzile la creditele negarantate acordate in lei cu dobanda fixa

Raiffeisen Bank reduce dobanzile la creditele negarantate acordate in lei cu dobanda fixa

Raiffeisen Bank reduce incepand dobanzile la creditele de consum negarantate (Flexicredit), acordate in lei (dobanda fixa) cu 1%. Aceasta scadere a dobanzilor se adauga ofertei promotionale deja existente, prin care orice credit contractat pana la sfarsitul lunii iulie 2013 are comisioane de analiza si de administrare zero. In plus, Raiffeisen Bank continua sa isi recompenseze clientii „de casa” (cei care isi incaseaza venitul intr-un cont deschis la banca) cu o reducere de dobanda de inca 1%, fata de cea standard.

Astfel, de exemplu, pentru un imprumut de 15.000 de lei, DAE este de14,93% pe termen de 5 ani cu o rata lunara de 349 lei (suma totala de plata este de 20.941 lei) - calculele sunt facute pentru clientii de „casa” si sunt orientative.

„Raiffeisen Bank face un pas in directia iefinirii creditelor in lei, un pas firesc, in conditiile in care si dobanda de politica monetara ne asteptam sa aiba un trend de scadere. Cred ca anul acesta vom vedea scadere la dobanzi atat pentru depozite cat si pentru credite, dar nu va fi o scadere agresiva, ci una treptata. In concluzie, ne-am propus sa facilitam accesul clientilor nostri la credite printr-o scadere graduala a dobanzilor si sa consolidam relatia cu acei clienti care aleg sa-si incaseze veniturile in conturi Raiffeisen Bank, acordand o reducere suplimentara de dobanda.

Pe termen limitat am eliminat si comisioanele la creditul de nevoi personale, astfel incat singurul cost sa fie dobanda“, a spus Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este o banca universala de top si are in prezent aproximativ 2 milioane de persoane fizice, 105.000 IMM-uri si 7.500 de companii. La finalul anului 2012, reteaua Raiffeisen Bank numara 525 de unitati, o retea de peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sally
I found just what I was needed, and it was entintainerg!
Santos
1:50 edho.11 43 exeis kaka protipa, ayto to paolmkoiouni apo to kastro, allakse mialla oso einai kairos..Pano proxwra , oi boreihpeirwtes se stirizoun!I elpidha mas panw sou!me ethniki timi deksios VOURKARIS !
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar