transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-09-2013

Raiffeisen Bank si-a majorat plafonul de credite cu garantie JEREMIE, pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank si-a majorat plafonul de credite cu garantie JEREMIE, pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank si-a majorat plafonul de credite cu garantie JEREMIE, punand astfel la dispozitia IMM-urilor un total de 172,5 mil EUR in conditii atractive, atat din punctul de vedere al costurilor, cat si al garantiilor solicitate.

Companiile IMM pot aplica la credite pentru finantarea capitalului de lucru, precum si pentru finantarea investitiilor, cu o maturitate extinsa pana la10 ani. In plus, companiile IMM cu o cifra de afaceri mai mare de 5 milioane EUR, pot beneficia de credite pentru capital de lucru de tip revolving, cu posibilitatea deschiderii de acreditive.

Garantia JEREMIE acopera 80% din valoarea creditului, fara nici un cost pentru firme. Plafonul maxim al creditului este de 1.875.000 de euro, cu exceptia companiilor IMM care isi desfasoara activitatea in sectorul transportului rutier, pentru care plafonul maxim este de 937.500 de euro.

“Din aprilie 2011, peste 1.100 de clienti IMM au beneficiat de acces la finantare in conditii avantajoase, bazate pe parteneriatul Raiffeisen Bank – EIF. Astfel aceste companii au reusit sa-si creasca sau sa-si consolideze afacerile, in conditiile unui climat economic dificil.

Suplimentarea plafonului alocat Raiffeisen Bank vine sa confirme dorinta bancii de a se implica activ in absorbtia fondurilor europene alocate Romaniei, cu efect direct asupra dezvoltarii economice”, a declarat Vladimir Kalinov, vicepresedinte Retail Raiffeisen Bank.

Creditele cu garantia JEREMIE pot fi accesate de catre companiile de tip IMM, conform definitiei europene (cifra de afaceri mai mica de 50 milioane de euro si maximum 250 de angajati, inclusiv start-up).

Facilitatile se acorda atat in lei, cat si in euro, cu respectarea Regulamentului BNR, 17/2012 si sunt destinate finantarii investitiilor, acoperirii nevoilor de capital de lucru, consolidarii sau dezvoltarii activitatii (ca de exemplu achizitia de materie prima, semifabricate si stocuri, cheltuieli cu forta de munca, creante comerciale, utilitati etc).

Raiffeisen Bank ofera credite noi pentru companiile IMM care isi desfasoara activitatea in sectoare eligibile, conform programului JEREMIE, cum ar fi: productie, constructii, retail, transport, turism, servicii, etc. IMM-urile care acceseaza credite cu garantie JEREMIE nu trebuie sa se afle in stare de dificultate financiara, faliment ori lichidare, trebuie sa-si fi indeplinit obligatiile de plata a impozitelor si taxelor catre bugetele componente ale bugetului general consolidat, reprezentantul legal sa nu fi fost condamnat in ultimii 3 ani.


JEREMIE (Joint European Resources for Micro to Medium Enterpises) este o initiativa a Fondului European de Investitii (FEI) pentru sprijinirea accesului la finantare al intreprinderilor mici si mijlocii, prin instrumente financiare finantate din fondurile structurale alocate statelor membre. In Romania, initiativa JEREMIE este finantata prin Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” 2007-2013, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.  Garantia JEREMIE este considerata ajutor de minimis, ceea ce impune respectarea valorii cumulate a ajutoarelor de minimis primite in ultimii 3 ani fiscali consecutivi incheiati de maximum 200.000 de euro in echivalent lei, respectiv 100.000 de euro pentru companii IMM care activeaza in transportul rutier.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
suba zupa
otBdue Thank you for sharing this first-class piece. Very interesting ideas! (as always, btw)
Recommended Site
3aWfn4 Simply a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding design and style.
matzcrorkz
76qUw6 Awesome blog post. Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar