transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2013

Raiffeisen Bank simplifica schema de comisioane pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank simplifica schema de comisioane pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank a adaptat schema de comisionare pentru IMM aferenta principalelor tipuri de tranzactii. Astfel, comisioanele au fost regandite tinand cont de 2 directii importante: Online banking - un canal strategic si simplificarea modului de comisionare luand in considerare nevoile si optiunile clientilor.

Schema de aplicare a comisioanelor a fost simplificata, rezultand un numar redus de transe si niveluri de tarifare, corespunzatoare etapelor de crestere si dezvoltare a companiilor IMM. Astfel, structura si valoarea principalelor comisioane pot fi mai usor intelese si retinute, asigurand clientilor predictibilitate si stabilitate in gestiunea costurilor bancare.
 
„Pentru IMM, schimbarea semnificativa vine in zona platilor valutare. Incepand cu aceasta luna, toti clientii IMM care detin pachete de cont curent tranzactionale la Raiffeisen Bank beneficiaza de un comision unic de 15 EUR pentru platile interbancare in valuta efectuate prin Online banking, indiferent de valoarea sau frecventa acestora.  Raiffeisen Bank devine astfel prima banca din sistemul bancar romanesc care aplica, pentru segmentul IMM in mod standard, un comision fix pentru plati valutare, efectuate in interiorul sau in afara Comunitatii Europene. Acesta este un pas important in indeplinirea promisiunii noastre de sustinere a antreprenoriatului, cu oferte simple si consiliere de calitate”, a spus Monica Udrescu, Directorul Executiv al Ariei IMM.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar