transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-08-2014

RBS, aproape de iesirea din Romania: UniCredit Tiriac Bank va prelua portofoliul de clienti Corporate ai RBS Romania

RBS, aproape de iesirea din Romania: UniCredit Tiriac Bank va prelua portofoliul de clienti Corporate ai RBS Romania

UniCredit Tiriac Bank S.A. (“UniCredit Tiriac Bank”) si The Royal Bank of Scotland plc, Edinburgh, Sucursala Romania (“RBS Romania”) au semnat un acord pentru preluarea clientilor Corporate ai RBS Romania de catre UniCredit Tiriac Bank.

Tranzactia vizeaza un portofoliu total de active de aproximativ 260 milioane euro si depozite corporate de aproximativ 315 milioane euro. Portofoliul de clienti RBS Romania consta in peste 500 de companii private de talie medie si mare, locale si internationale, precum si institutii publice si financiare. Angajatii RBS Romania vor fi transferati catre UniCredit Tiriac Bank, in urma consultarilor cu partenerii sociali.

Tranzactia va fi finalizata dupa primirea avizului necesar din partea Consiliului Concurentei. Transferul este asteptat a fi incheiat in urmatoarele luni. Termenii si conditiile financiare ale tranzactiei nu vor fi facute publice.

“Noua achizitie reprezinta inca un pas firesc pentru noi, in conditiile in care UniCredit – unul din liderii pietei financiare europene – are un angajament ferm pentru crestere sustenabila pe piata romaneasca. Dupa preluarea portofoliului de clienti Retail si Royal Preffered Banking de la RBS Romania anul trecut, integrarea completa a clientilor de Corporate ai aceleiasi banci este o alegere foarte potrivita, ambele institutii financiare avand valori comune de excelenta in business si in deservirea clientilor.

Corporate Banking reprezinta o zona-cheie de activitate pentru noi, prin urmare transferul noilor clienti este perfect compatibil cu strategia noastra pe termen mediu-lung si in acelasi timp contribuie la consolidarea pozitiei noastre pe piata” a declarat Rasvan Radu, CEO al UniCredit Tiriac Bank si Country Chairman UniCredit in Romania.

“Ne bucura ca putem anunta acum transferul business-ului nostru Corporate catre UniCredit Tiriac Bank. Suntem increzatori ca aceasta decizie va aduce multe beneficii si valoare adaugata clientilor. Criteriile principale in alegerea partenerului caruia ii transferam business-ul, clientii si angajatii nostri sunt nivelul calitativ al ofertei de produse si servicii, precum si angajamentul acestora fata de piata din Romania. Clientii nostri sunt foarte importanti pentru noi si am vrea sa ii asiguram ca UniCredit Tiriac Bank va continua sa construiasca si sa dezvolte relatia de incredere pe care am dezvoltat-o impreuna. Pana la finalizarea transferului, ne mentinem angajamentul de a sta la dispozitia fiecarui client cu aceleasi servicii de buna calitate cu care iam obisnuit”, a spus Henk Paardekooper, CEO al RBS Romania si Hub Executive al RBS in Europa Centrala si de Est.

RBS Romania si UniCredit Tiriac Bank se angajeaza sa asigure un transfer facil al conturilor si produselor clientilor. Toti clientii vor fi informati in detaliu despre transfer si pasii acestuia.

Conditiile contractuale ale clientilor vor ramane aceleasi, ca si detaliile tehnice ale produselor si serviciilor oferite. Odata finalizat transferul, clientii vor beneficia atat de fundamentele construite alaturi de RBS, cat si de contributia noului partener, ceea ce va rezulta intr-o experienta bancara cat mai completa pentru ei.

UniCredit Tiriac Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu prezenta cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti, prin intermediul a 188 sucursale. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

The Royal Bank of Scotland plc, Edinburgh, Sucursala Romania (RBS Romania) face parte din Grupul Royal Bank of Scotland plc. Banca este prezenta pe piata locala din anul 1995, fiind una dintre primele banci straine care au deschis operatiuni in Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar