transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2013

Reduceri la dobanda cardurilor de credit de luna femeii - promotie Banca Comerciala Carpatica

Reduceri la dobanda cardurilor de credit de luna femeii - promotie Banca Comerciala Carpatica

În luna martie, Banca Comercială Carpatica oferă clientelor sale dobânzi mai mici la cardurile de credit. Promotia constă în reducerea cu 3 puncte procentuale a dobânzii standard pentru cardurile Visa Classic, Visa Smart si wwShopPing. Oferta este valabilă pentru o perioadă de 3 luni de la data acordării acestora si se adresează doamnelor si domnisoarelor care solicită unul dintre aceste carduri începând cu 01.03.2013 si până în 29.03.2013.

„Luna martie, pe care în special femeile o asteaptă nu doar pentru că marchează primavara, dar si pentru că este o lună dedicată lor, ne-a inspirat în lansarea promotiei prin care reducem dobânda standard la cardurile de credit cu 3 puncte procentuale. Ne dorim, astfel, să înlesnim bucuria si emotia de a dărui si vrem ca această campanie să fie un cadou pentru toate doamnele si domnisoarele„ declară Georgiana Coandă, Director General Adjunct BCC.

Cardurile de credit Visa Classic, Visa Smart si wwShopPing din portofoliul Băncii Comerciale Carpatica, oferă pe lângă perioada extinsă de gratie, de până la 55 de zile, si o serie de avantaje precum comisioane 0 la plătile la comercianti, respectiv o serie de asigurări incluse pentru cumpărături on-line: cel mai bun pret, protectia cumpărăturilor si sigurantă pe internet, acestea din urmă oferite pentru Cardul de credit MasterCard wwShopPing. În plus, prin Visa Smart se pot refinanta cardurile de credit ale altor bănci.

Banca Comercială Carpatica este o institutie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei actiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucuresti.Banca Comercială Carpatica a fost înfiintată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca detine o retea teritorială vastă acoperind toate judetele tării si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promovează inteligenta autohtonă, capitalul uman si financiar, dovedind transparentă, operativitate si flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
gtzwwddxnf
Introduceti mesajul ...
Elyza
Your post has moved the debate fowrrad. Thanks for sharing!
Andreitha
hh, ce de rahat se vede pagina nu-mi dau seama de ce, nu-mi bat capul, am sa fiu srutca ca vreau sa o tai la o tigara. asa ca o iau pe liniute.1. merci arhi de compliment2. Cristian, eu nu te-am jignit. Stii ce se spune despre oamenii care reactioneaza intr-o maniera agresiva fara vreo provocare? Ca sunt nesiguri pe ei si in felul asta se apara. E aceeasi treaba cu femeile care incep sa tipe atunci cand simt ca nu mai au dreptate. Nu insinuez nimic, nu te aprinde iar.:) 3. Daca-mi dai un singur argument logic, bun,civilizat si tot ce mai cuprinde o discutie matura, contra a ceea ce am spus, imi scot sepcuta de tinichea in fata ta si recunosc ca ai dreptate. Pana atunci, nu vad sa am de ce. Iubesc discutiile contradictorii, se cheama exercitiu mintal, da' cand partenerul nu poate decat sa jigneasca gratuit, ma retrag frumos si imi indrept atentia spre cineva capabil.4.Confundati sarcasmul cu prostia.Ati vazut The big bang theory?:) Sa va uitati.5. Prost e ala care vine si imi arunca pe un oarecare blog, de pe net, mari adevaruri din astea de viata, cu privire la femei, cand singura lor experienta cu femeile se rezuma la mama si sora si cele al caror nume se termina in .jpg 6. Ceea ce am vrut sa spun eu, da' se pare ca mi-am batut capul degeaba, a fost o forma mai subtila de a face tzatze, mahalagioaice, ignoranti, ce alte atribuiri mai vreti, pe toti cei care s-au grabit sa isi dea cu parerea despre un caz povestit de cineva, care l-a auzit de la altcineva, si a carei eroina principala n-au vazut-o in viata lor. Asta se cheama lipsa de educatie, in principal. Sau cel putin prin asta motiveaza expertii toata cancaniada asta care a imbolnavit Romania.7. Ade, hai sa-ti dau doua mari motive (si late) pentru care sunt atat de inversunata si incerc sa bat toaca pentru babe aici: a) asa ma destresez eu, stand la contradictii cu diferiti, pe diferite teme si b) mentalitatile din Romania ma afecteaza direct, si pe mine, ca femeie, in diferite aspecte ale vietii mele. Asa ca eu, daca reusesc sa schimb macar si un singur punct de vedere al unui om, prin discutiile astea, voi considera ca, in afara de targetul de la munci, mi-am atins si un scop pentru omul din mine pe ziua de azi. N-am trait chiar degeaba. Pentru ca eu acolo am dat niste explicatii stiintifice, logice, mai profunde, ale unor comportamente umane normale, care sunt privite extraordinar de superficial in tarisoara asta. Tu ce-ai facut azi? 8. Pe viitor, care mai simte nevoia sa ma jigneasca, fara sa stie ce-mi poate pielea,il rog sa imi dea si un argument pentru asta. In jigniri putem fi toti buni, in sustinerile ideilor, mai greu. Numai srutca n-am fost, ma duc sa-mi fumez tigara si sa-mi fac somnul de frumusete. Pana maine, va rog, dati-mi subiect de discutat la cafea. Merci, O noapte buna.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar