transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-02-2018

Reguli de urmat atunci cand iti propui sa economisesti mult intr-o perioada de timp scurta

Reguli de urmat atunci cand iti propui sa economisesti mult intr-o perioada de timp scurta

A sosit timpul să economisești rapid pentru a-ți achiziționa un produs pe care ți-l dorești și încă te mai gândești dacă o soluție ar fi cel mai bun împrumut rapid pentru 30 de zile (bedste kviklån 30 dage)? Atunci când trebuie să economisești pe o perioadă foarte scurtă, strategia adoptată trebuie urmată cu exactitate, fiindcă, în ciuda faptului că îți poți propune să aloci întreg salariul pe o lună sau două, nu uita că mai ai nevoie de bani pentru mâncare și alte cheltuieli, care, de cele mai multe ori pot apărea pe neașteptate.

Într-o astfel de situație, soluția recomandată este stabilirea unui plan de acțiune în care să cuprinzi absolut toate aspectele (hrană, facturi, cheltuieli adiționale, etc.). Chiar dacă pare greu, șansele sunt destul de ridicate să duci totul la bun sfârșit, fiindcă, atât timp cât ai un obiectiv, vei depune toate eforturile să-l atingi!

Planificare, structurare și control – comanda este la tine!

Setează-ți așteptările pe modul realist, astfel încât să nu ai parte de dezamăgiri în cazul în care nu vei ajunge la nivelul de economisire propus. Știi care este suma pe care urmează să o primești la salariu, știi care sunt cheltuielile lunare care trebuie plătite, nu-ți rămâne decât să faci o aproximare a valorilor acestora, să adaugi un plus de 5%-10%  astfel încât, în momentul în care acestea vor fi vizibile, tu deja să le ai acoperite (în cazul în care vorbim despre facturi care au un nivel constant, costurile se vor știi deja).

Structurează-ți cheltuielile pe nivelul de urgență și nu consumă niciodată mai mult decât ai stabilit. Pentru o eficientizare mai bună, setează-ți niște limite între care să plătești facturile, astfel încât acestea să nu devină purtătoare de penalități (care se calculează pe ziua de întârziere).

Evită să faci orice fel de cheltuieli dintre cele de care nu ai nevoie, astfel încât, în momentul în care apare o problemă care necesită o rezolvare urgentă să dispui de banii necesari pentru încheierea acesteia cu banii din resursele proprii. Nu uita că nu-ți vei ține banii în siguranță decât dacă îi vei depune într-un cont de economii (în caz de nevoie, aceștia pot fi transferați în contul curent, ceea ce îți permite un nivel mai mare de manevrabilitate și vei putea economisi banii pe care i-ai fi plătit unui operator bancar pentru o astfel de operațiune).Controlează-ți orice fel de pornire care se bazează pe dorință sau tentație, dat fiind că acestea te vor face să consumi în loc să economisești. Astfel de dorințe sunt precum rata dobânzii pentru împrumuturile creditului ipotecar (rente forbrugslån): sunt un plus în bugetul tău de cheltuieli, ceea ce va înseamnă un minus în partea de economisire. Respectarea acestei reguli îți va permite să deții controlul asupra acțiunilor tale de natură financiară, astfel că nu cheltui niciodată mai mult decât ți-ai propus. La final, rezultatul va fi cel pe care l-ai așteptat: un nivel de economisire ridicat, control asupra modului de consumare al banilor și posibilitatea de a-ți îndeplini obiectivul stabilit. Ceea ce înseamnă că ai reușit să economisești mult într-o perioadă scurtă de timp!

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar