transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-08-2013

Rezultate financiare Raiffeisen Bank - profit net de 60 de milioane euro in primul semestru din 2013

Rezultate financiare Raiffeisen Bank - profit net de 60 de milioane euro in primul semestru din 2013

Raiffeisen Bank a realizat un profit net de 60 de milioane euro in primele sase luni ale anului 2013, in crestere cu 20% fata de iunie 2012 (50 milioane euro). Valoarea totala a activelor Raiffeisen Bank este de 5,59 miliarde euro, in usoara scadere (-1%) fata de iunie 2012 (5,64 miliarde euro).

Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, volumul total al creditelor a crescut cu 6%, la 3,6 miliarde euro, in timp ce depozitele au crescut cu 8%, ajungand la peste 4  miliarde euro. Raportul credite/depozite este in prezent de 89% (in iunie 2012 era de 91%).

“Am incheiat prima jumatate a anului 2013 cu un rezultat foarte bun, tinand cont ca mediul economic isi revine, dar foarte lent. Am probat soliditatea modelului nostru de business in conditii economice dificile si sunt foarte multumit de cum a performat banca. Pentru a doua jumatate a acestui an vom continua sa controlam strict costurile si riscurile, sa imbunatatim procesele si operatiunile acolo unde putem si sa ne consolidam relatia cu cei 2 milioane de  clienti ai nostri”, a spus Steven van Groningen, Presedinte&CEO Raiffeisen Bank.

Rata solvabilitatii Raiffeisen Bank a fost de 14.2% la sfarsitul primului semestru al lui 2013, iar ROE de 19%.

Cheltuielile nete cu provizioanele au scazut usor la 36 de milioane euro, comparativ cu primul semestru al lui 2012 cand erau 38 de milioane euro, intr-un context economic aflat in revenire lenta. Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a ramas relativ constanta la 8% (fata de 7,2% cat era in iunie 2012).

Baza de clienti a Raiffeisen Bank a ramas constanta in 2012, la aproximativ 2 milioane de persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.500 de companii. La mijlocul anului 2013, reteaua Raiffeisen Bank numara 525 de unitati (fata de 539 cat era in iunie 2012), o retea de peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Banca avea la mijlocul acestui an 5.116 angajati, fata de 5.707 in 30 iunie 2012.

Raiffeisen Bank S.A. este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari. Grupul austriac Raiffeisen Bank International AG (RBI) detine 99,49% din actiunile Raiffeisen Bank S.A, detine una dintre cele mai importante retele bancare din ECE, fiind prezenta in 17 piete din regiune prin intermediul unor banci subsidiare, companii de leasing si alti furnizori de servicii financiare.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lainiker
I do not even know with incredibly blog gartely that warned me! God bless you Money isn't the most important thing in life, but it's reasonably close to oxygen on the gotta have it' scale. - Zig Ziglar
Tanusha
Superb inomioatrfn here, ol'e chap; keep burning the midnight oil.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar