transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-04-2015

Serviciile de media ale Idea Bank vor fi administrate de BPN Romania

Serviciile de media ale Idea Bank vor fi administrate de BPN Romania

BPN România va gestiona serviciile de media ale Idea Bank, agentia fiind desemnată câstigătoarea unei licitatii organizate la sfârsitul anului trecut.

Creativitatea si strategia de comunicare au fost ingredientele care au diferentiat oferta BPN în procesul de licitatie, agentia urmând a se ocupa de serviciile de strategie media, planning, buying, research si digital.

„Ca întotdeauna, echipa BPN a căutat să ofere acea  perspectivă unică si inovatoare în strategia de comunicare propusă, iar acest lucru s-a dovedit a fi câstigător. Suntem încrezători că acesta este doar primul pas într-un parteneriat de business de lungă durată între BPN si Idea Bank ”, a declarat Ileana Tomescu, Managing Partner, BPN România. 

“Ne-am dorit un partener altfel, care să rezoneze cu brand-ul Idea::Bank - simplu, clar, deloc sofisticat dar original si îndrăznet. Am găsit în BPN o echipă entuziastă, cu o excelentă expertiză în 360° media, creativitate în implementare si o strategie eficientă si măsurabilă. Toate acestea ne-au dat încredere că împreună putem pregăti o lansare de impact a brandului si campanii eficiente ulterior.”  declară stefania Cristescu , Marketing & PR Director Idea::Bank

Echipa BPN care se va ocupa de contul Idea Bank este formată din Raluca Mateescu – Head of Digital&Strategy, Bogdan Mincu – Senior integrator, Valentina Chirică – Media integrator, Diana Oancea – Digital Media Manager,  Iuliana Nechifor – Researcher. Din partea Idea::Bank echipa este formată din: Stefania Cristescu – Marketing & PR Director, Cristina Sacuiu (Popovici) – Head of Advertising si Andrei Birsan – Marketing Project Manager.BPN este o agentie de media full-service, membră a retelei globale IPG Mediabrands. Cele 36 de birouri BPN din 28 de tări administrează bugete de media de peste  1 miliard $ , fiind partenerul de business a peste 200 de clienti din întreaga lume. In Romania, agentia este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, Lowe & Partners, Golin, SENIORHYPER, MobileWorks si Medic One.

Idea::Bank ofera produse si servicii persoanelor fizice si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet si digital banking) si avand o raspandire teritoriala selectiva, operand cu 35 de sucursale la nivel national. Idea::Bank face parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare cu operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est, cu expertiza in retail banking si leasing si peste 7.000 de angajati. Getin Holding este una dintre cele mai mari companii listate la Warsaw Stock Exchange (MWIG 40 index).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Asil
Primeiro que tudo, Grande Sucesso para logo! Segundo, para quem ne3o tem uns \"cobres\" para despender, sere1 que o Amigo peordia fazer uma resenha um pouco estendida do livro e pf4r um artigo aqui nestas pe1ginas?Grande obse9quio!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar