transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-07-2013

Serviciul Info SMS, disponibil pentru clientii CEC Bank

Serviciul Info SMS, disponibil pentru clientii CEC Bank

CEC Bank a lansat serviciul Info SMS dedicat clientilor persoane fizice, posesori de carduri de debit si de credit, prin care acestia sunt informati in timp real, printr-un simplu mesaj pe telefonul mobil, despre tranzactiile efectuate cu cardul (suma utilizata, data, ora, locatia), soldul disponibil si orice alte operatiuni de plati si incasari din contul atasat cardului.

Clientul poate alege sa primeasca un mesaj dupa fiecare tranzactie realizata din contul de card sau numai in cazul tranzactiilor de incasari si plati care depasesc o anumita valoare, stabilita de acesta. Totodata, prin intermediul acestui serviciu se vor remite, in mod gratuit, mesaje despre instiintari de intarziere la plata pentru creditele cu acces prin card, instiintari privind suma si data de plata pentru  cardurile de credit, alerte de blocare la utilizarea cardului.

“Serviciul Info SMS asigura posesorilor de carduri CEC Bank controlul asupra tuturor tranzactiilor efectuate cu cardul (online sau offline), inclusiv asupra tranzactiilor efectuate de catre utilizatorii suplimentari de card si, in acelasi timp, mareste gradul de securitate al tranzactiilor efectuate prin intermediul cardului”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Serviciul este oferit gratuit posesorilor de carduri MasterCard Gold. Pentru celelalte categorii de clienti persoane fizice care detin carduri de debit sau de credit  de la CEC Bank, costul acestui serviciu este de 0,95 euro/luna/cont de card, indiferent de numarul de carduri atasate unui cont.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Karthik
istoria a dovedit jeeuttsa cauzei unionistilor moldoveni de la 1859 in frunte cu A.I.Cuza , Kogalniceanu, Alecsandri fara unirea de la 1859 cu Valahia , Moldova istorica ar fi terminat impartita intre imperiul tarist si cel habsburgic [ austro-ungar din 1866 ] . unii statalisti depling astazi cu lacrimi de crocodil pasul facut de Principatul Moldovei in 1859 ca Moldova si-ar fi pierdut chipurile identitatea si independenta sa . Stam atunci si intrebam cum ar fi fost aparate identitatea si independenta sa in cadrul imperiului tarist ? si avem exemplul teritoriului dintre Prut si Nistru . deci mai bine subjugati de imperialismul rus decit alaturi de fratii de acelasi singe de la sud de Milcov si de peste Carpati ceva mai tirziu ? sa fim seriosi
Abou
sunt super interesante acstee emisiuni! noi privim cu toata familia! si, incercam sa dam raspunsuri la intrebari! De multe ori, mama si bunica cunoaste raspunsul la mai multe intrebari! Sunt curioasa cum va intra Stefan cel Mare in joc?! ce au mai inventat realizatorii de data asta? Oricum, sunt sigura, ca va fi interesant, curios, educativ, congnitiv!
Barry
desi multi dintre noi au stuidi superioare, recunosc cu durere, ca pe vremea noastra s-a invatat o alta istorie, decat cea adevarta, deaceea asemenea emisiuni sunt ca o gura de aer proaspat Invatam si noi, de rand cu acesti copii minunati si destepti! Bravo profesorilor lor de istorie! Bravo Tiraspol! Aneni, Ungheni, sangerei, care sunt cei mai activi, prezenti aproape in fiecare emisiune!Orase in care, cu siguranta, cresc generatii noi de patrioti!!! Bravo Angela sarbu pentru unda verde la o asa emisiune!!!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar