transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-11-2013

SMS Direct Debit - serviciu lansat de Banca Transilvania ce trimite mesaje pe mobil despre platile automate

SMS Direct Debit - serviciu lansat de Banca Transilvania ce trimite mesaje pe mobil despre platile automate

Banca Transilvania lansează SMS Direct Debit, facilitate cu ajutorul căreia clienţii care folosesc serviciul Direct Debit de la BT sunt informaţi, prin intermediul unui mesaj primit pe telefonul mobil, cu privire la plăţile făcute automat de bancă, din contul bancar al celor care au optat pentru acest serviciu.
 
Prin aceste mesaje, clienţii primesc detalii cu privire la plăţile care urmează să fie făcute de bancă, în numele lor, cum sunt: facturi de utilităţi, rate la poliţele de asigurare şi alte tipuri de plăţi curente; efectuarea respectivelor plăţi de către BT; neefectuarea anumitor plăţi şi care este motivul, cum ar fi fondurile insuficiente din contul curent.
 
Direct Debit este un serviciu gratuit, care face parte deja din oferta Băncii Transilvania, însă de acum înainte se poate opta pentru informarea prin SMS. Se adresează atât persoanelor fizice, cât şi companiilor, însemnând pentru clienţi economie de timp, planificarea banilor şi siguranţa că facturile sunt plătite la timp. BT colaborează cu peste 40 de furnizori, pentru care se poate plăti prin Direct Debit, cum sunt: Electrica Furnizare, Orange, Vodafone, Romtelecom, Cosmote, RCS & RDS, UPC România, GDF SUEZ Energy Romania etc. Datorită acestei modalităţi moderne de plată, nu mai este necesară deplasarea la bancă sau la furnizorii respectivelor servicii.

Pentru a beneficia de BT Direct Debit, este necesară deschiderea unui cont la Banca Transilvania şi semnarea – la bancă - a unei convenţii de plată prin acest serviciu. Pentru cei care au deja Direct Debit, pentru a beneficia de opţiunea SMS Direct Debit, este necesară solicitarea, în una dintre unităţile băncii, a acesteia. Abonamentul pentru SMS Direct Debit este 2 lei / convenţie de Direct Debit / lună şi se percepe doar dacă în luna respectivă BT a trimis cel puţin un mesaj către client.Clienţii Băncii Transilvania au la dispoziţie următoarele patru modalităţi pentru a verifica efectuarea plăţilor prin Direct Debit: extras de cont, serviciul de Internet Banking BT24, în unităţile BT şi, mai nou, prin SMS Direct Debit.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar