transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-04-2015

Soldul creditelor acordate de Libra Internet Bank medicilor s-a ridicat la 307 milioane lei in 2014

Soldul creditelor acordate de Libra Internet Bank medicilor s-a ridicat la 307 milioane lei in 2014

Libra Internet Bank, specializata de 11 ani pe nisa profesiilor liberale, a crescut soldul creditelor acordate sectorului medical pana la 307 milioane de lei, la finalul anului 2014.

Banca a inregistrat, la sfarsitul anului 2014, o crestere de 15% a volumului de credite pentru medici, comparativ cu finalul anului precedent. De asemenea, a fost inregistrata o crestere pe atragerea de surse, cu aproximativ 100%, pe toata aria de business profesii liberale, la finalul anului 2014.

“In 2015 ne-am propus sa pastram trendul crescator. Mizam pe mobilitate, flexibilitate si, pentru anumite categorii de credite, chiar raspuns pe loc, ceea ce intareste promisiunea noastra de a oferi cele mai bune solutii financiare pentru dezvoltarea acestui segment. In plus, experienta si buna intelegere a activitatii clientilor nostri ne ajuta sa fim un partener de incredere pentru medici. Desi liniile de business s-au diversificat, ne pastram promisiunea de a servi segmentul medical cu promptitudine si pasiune ”, a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank are cea mai mare experienta pe segmentul medical, oferind medicilor din Romania conditii de finantare speciale din 2004.

In anul 2014, au fost lansate mai multe produse pentru medici, prin care li se ofera o serie de avantaje.

Unul dintre cele mai solicitate produse este Creditul Instant, care se acorda pe loc medicilor, in doar 2 ore, la sediul clientului.

Membra a grupului NCH, Libra Internet Bank este una dintre bancile cu cea mai mai experienta pe nisa profesiilor liberale, ajungand la finalul anului 2014 la o cota de piata de 0,47%, de 2 ori mai mare decat in urma cu doi ani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Misty
Solamente gracias….gracias….puto lindo.Se te extraña mucho…..hace un año que te fuistey todavia no lo asumo….no tengo palabras para este doaos.Gracias…grlciar….nos vemos..Fer…
Nephi
A unique discussion is perhaps priced at comment. I’m positive that it is best to generate extra on the following topic, could possibly not be a taboo theme however typically inlividuads are too little to talk in such themes. To the next. Kind regards
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar