transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-03-2016

SSIF Broker ofera clientilor servicii de intermediere de credite

SSIF Broker ofera clientilor servicii de intermediere de credite

SSIF Broker, unul dintre cei mai mari brokeri independenti din piata de capital si singurul listat de Bursa de Valori Bucuresti, anuntă lansarea serviciului de intermediere de credite. Compania a intrat si pe piata de brokeraj de asigurări luna aceasta.

Astfel, vor fi oferite atât servicii de consiliere privind întelegerea produselor bancare, cât si servicii privind valoarea maximă a creditului, ratele totale sau comisioanele aplicate. De asemenea, intermediarul de credite SSIF Broker va asigura relatia între client si bancă, la nivel de documentatie, si îl va consilia pe client pe parcursul întregului proces.

“Continuăm lansarea de servicii si proiecte care să completeze activitatea SSIF Broker si să confirme planurile de extindere si dezvoltare  pe care ni le-am asumat. SSIF Broker este un nume de referintă pe piata financiară, astfel că atât serviciile de asigurări, cât si cele de brokeraj de credite au venit natural, din dorinta de a veni în întâmpinarea clientilor nostri cu o gamă complexă de servicii profesioniste si de calitate”, a declarat Adrian Pop, director general al SSIF Broker SA.

Pentru dosarele de credite, în echipa SSIF Broker au fost cooptati specialisti care să verifice întreaga documentatie si să asigure consultantă. Agentii de intermediere vor prezenta toate variantele care se potrivesc cu profilul clientului, astfel încât să fie luată cea mai bună decizie. SSIF Broker va încheia acorduri de colaborare cu toate băncile din România, oferind astfel clientilor acces la toate produsele existente în piata de creditare.SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti, si al SIBEX–Sibiu Stock Exchange, actionar la Depozitarul Central S.A. Bucuresti, Casa Română de Compensatie, Casa de Compensatie Bucuresti, Fondul de Compensare al Investitorilor.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar