transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-11-2014

Strategia de crestere echilibrata si inovatia prin tehnologie - motoarele performantei Libra Internet Bank

Strategia de crestere echilibrata si inovatia prin tehnologie - motoarele performantei Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a inregistrat si in al treilea trimestru din 2014 rezultate financiare pozitive, atingand la finalul lunii septembrie 2014 un profit net de 3.5 milioane RON, ca urmare a unei strategii de crestere, in special pe segmente de piata bine definite prin strategii de dezvoltare.

Libra Internet Bank incheie pe profit si in trimestrul al treilea din 2014, desi in luna septembrie, din cauza unei noi reglementari BNR, aplicabile tuturor bancilor din Romania, a provizionat suplimentar creditele acordate debitorilor aflati in insolventa si a scos o parte din acestea in afara bilantului. Acest lucru a generat provizioane suplimentare de aproximativ 9 milioane de lei. Banca a continuat sa isi imbunatateasca semnificativ indicatorii fata de aceeasi perioada a anului 2013. Acest lucru s-a tradus printr-o majorare a activelor nete cu 41.6%, a soldului creditelor cu 40.6%, iar a soldului surselor cu un procent de 48.4%. Rata creditelor neperformante a continuat si ea tendinta pozitiva din ultimele luni, printr-o scadere, pana la pragul de 9.9%.

Totodata, Libra Internet Bank estimeaza profit si in trimestrul al patrulea, atingand tintele de profitabilitate bugetare, pentru tot anul 2014. 

Rezultatele favorabile se datoreaza, in mare parte, unei strategii echilibrare de dezvoltare pe toate liniile de business ale bancii: Corporate, IMM, Profesii Liberale si AgriBusiness.

De asemenea, Libra Internet Bank a continuat de-a lungul anului 2014 inovatia in domeniul serviciilor de economisire. Astfel, au fost lansate produse menite sa asigure clientilor confortul necesar economisirii:  Contul de Economii, Depozitul Blitz si Depozitul la termen pentru executorii judecatoresti, toate aceste produse bucurandu-se de o reactie puternic pozitiva in randul clientilor.

Perspectivele dezvoltarii sunt solide in continuare, dovada fiind si faptul ca actionarii Libra Internet Bank au aprobat, recent, majorarea capitalului social cu 8 milioane de lei pentru a  sustine dezvoltarea bancii, atat ca prezenta teritoriala, cat si pentru lansarea de produse si tehnologii noi.

Pentru anul in curs, alaturi de crearea unor produse noi si consolidarea rezultatelor pozitive, Libra Internet Bank mai are in pregatire si deschiderea a patru noi unitati teritoriale, pe langa cele 37 de Sucursale existente. Ultimele doua au fost deschide in luna octombrie, in zonele 13 Septembre si Chitila, din Bucuresti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar