transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-01-2014

Sucursala BT Italia - Banca Transilvania, prezenta la Roma

Sucursala BT Italia - Banca Transilvania, prezenta la Roma

Banca Transilvania deschide în Roma o sucursală destinată în special românilor, atât persoanelor fizice, cât şi companiilor. BT devine astfel singura bancă românească din Italia.

Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, declară: “Ne bucurăm că, începând de astăzi, Banca Transilvania este parte a comunităţii italiene.  Extinderea în străinătate este o oportunitate de business pentru banca noastră. Relaţiile româno-italiene şi strategia pe care o avem pentru BT Italia vor contribui, cu siguranţă,    la creşterea organică a băncii“.

Clienţii Sucursalei Italia au la dispoziţie întreaga ofertă a Băncii Transilvania: depozite, credite, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, carduri, transferuri de bani, serviciul SMS Alert, Direct Debit, posibilitatea achitării facturilor pentru furnizorii din România etc. În plus, pentru primii săi clienţi, oferta BT cuprinde, până la finalul lunii martie a.c., trei pachete de produse gratuite. Adresa unităţii BT este Via Baldo degli Ubaldi nr.

184 B, iar programul este de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.30, iar sâmbăta, între 8.30 şi 11.30.

Campania Banca Transilvania–Italia are ca headline “Ciao, am ajuns la Roma!”, iar protagonistul este Zânul BT, personaj folosit de bancă atât în reclame, cât şi în social media, pentru o comunicare corporativă non-convenţională.

Detaliile ofertei BT Italia sunt prezentate inclusiv pe siteul băncii, în cadrul unei pagini dedicate, www.italia.bancatransilvania.ro. În plus, BT prezintă, tot online, povestea extinderii sale în Roma – de la idee, la deschiderea sucursalei – în cadrul paginii Hot Topic BT Italia: www.bancatransilvania.ro/bt-social-media-newsroom/hot-topic-italia/.

Banca Transilvania este în top trei cele mai mari bănci din România, în funcţie de active, cu o cotă de piaţă de 8,5%. Activitatea BT este organizată pe patru linii principale de business: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici. Banca Transilvania are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din 550 de sedii şi 1,65 de milioane de clienţi activi. BT este prima bancă din România care a fost cotată la Bursa de Valori Bucureşti, în 1997.

Strategia sa este susţinută de acţionari puternici, printre care Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care deţine 15% din capitalul social al băncii. Banca Transilvania se numără printre cele mai puternice 50 de branduri româneşti, conform unui studiu publicat de revista BIZ, în 2013. Datorită rezultatelor obţinute în 2013, BT a fost desemnată de revista Piaţa Financiară „Banca Anului 2013”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar