transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-03-2013

TBI Bank, o noua banca in Romania

TBI Bank, o noua banca in Romania

TBIF Financial Services BV începe operarea în România a TBI Bank, ca sucursală a TBI Bank EAD Sofia si deschide primele 3 agentii în Bucuresti.

"După 11 ani de prezentă operatională în România, ca un semn al angajamentului nostru pe termen lung în sectorul financiar, începând cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank Bucuresti, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia. Este un pas natural de completare a portofoliului de produse si servicii dedicate clientilor nostri si pietei, în general", declară Florentina Mircea, Directorul Executiv al Băncii.

TBI Bank se va pozitiona, în principal, ca o bancă de retail si pentru IMM-uri si se va  dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele două entităti ale grupului: TBI Credit – credite de consum si carduri de credit si TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adăuga produsele bancare de economisire si creditare si o gamă largă de servicii.

"Am alocat resurse importante acestei noi constructii, investind în structura operatională si în sistemul  IT. Dorim să valorificăm atât expertiza echipei TBI, cât si prezenta teritorială si, nu în ultimul rând, un portofoliu valoros de clienti. Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 milioane Euro si profit la final de an", a mai spus Florentina Mircea.

Dezvoltarea retelei de agentii va continua cu deschiderea a 5 sucursale în tară, începând cu Iasi si Constanta, plus două noi sucursale în Bucuresti."Într-un mediu economic si politic instabil, ne propunem un proiect ambitios si ne lăsăm condusi de convingerea că se poate si altfel, se poate mai bine si pentru clientii nostri".

TBI Bank este parte a grupului TBIF Financial Services care include, de asemenea, companii de prestigiu de pe piata românească de servicii financiare: TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto.

Ca parte importantă a familiei TBIF Financial Services, TBI Bank îsii propune să ofere publicului un serviciu bancar alternativ, rapid, cu produse flexibile. Întreprinderile mici si mijlocii sunt principala clasa de clienti vizată de Bancă: vrem să le fim aproape, să oferim consiliere financiară si dezvoltare de business.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar