transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-04-2015

TBI Bank dupa 2 ani in Romania: active de peste 400 de milioane de lei si 12700 de clienti

TBI Bank dupa 2 ani in Romania: active de peste 400 de milioane de lei si 12700 de clienti

La 2 ani de la deschidere, Sucursala din Romania a TBI BANK EAD Sofia a continuat cresterea, activele sucursalei depasind 400 milioane lei, respectiv cu 26% mai mult decat la finalul primului an de activitate. Sucursala are 86 de angajati si deserveste 12.700 de clienti.

Urmare a continuarii investitiilor in reteaua  de unitati si sistemul IT, Sucursala inregistreaza pierdere de 1,9 mil lei in 2014. Dar, asa cum se angaja inca de la lansare, Sucursala din Romania a TBI Bank a continuat perioada de doi ani de consolidare a businessului. Conform declaratiei Conducerii Sucursalei, se asteapta ca 2015 sa fie primul an cu profit.

In ceea ce priveste portofoliul de credite al bancii, cea mai mare parte este reprezentata de IMM-uri. Incepand cu 2015, banca va lansa produse pentru persoanele fizice. Banca ofera clientilor sai produse diversificate, inclusiv: conturi curente si produse de economisire, facilitati de credit, imprumuturi si servicii de leasing, conturi de salarii, credit documentar si solutii de finantare a comertului extern.

TBI BANK EAD Sofia este detinuta de Grupul financiar TBIF Financial Services NV, prezent in Romania de peste 13 ani in servicii financiare–leasing, credite de consum si carduri de credit, prin TBI Leasing IFN SA si TBI Credit IFN SA.

Deschiderea Sucursalei a fost o dezvoltare fireasca a businessului Grupului  TBIF si o angajare a prezentei sale in sectorul financiar romanesc.

Banca “mama”, TBI BANK EAD Sofia se afla in top 10 banci in Bulgaria, fiind apreciata pentru calitatea managementului, politica de risc si dezvoltarea sustinuta intr-un timp scurt. Banca este prezenta in zona retail, IMM-uri si corporate. Capitalul social al TBI BANK EAD Sofia este de 36 milioane de euro.

Activele TBI BANK EAD Sofia erau, la finalul lui 2014, de 245,4 milioane de euro, din care 146 milioane de euro ii reprezinta creditele catre companii si persoane fizice.

Depozitele atrase in sold la decembrie 2014 erau de 198 de milioane de euro.

Lichiditatea bancii in continuare solida, de 40,15%, peste media sistemului bancar din Bulgaria, de 30,12%. Banca a avut un ROE (Return on Equity) la finalul lui 2014 de 24,96%. In Bulgaria, banca opereaza in 52 de sucursale, prin 3.000 de parteneri si are 640 de angajati.

In Bulgaria si Romania, strategia Bancii este sa-si consolideze pozitia pe piata prin serviciile din ce in ce mai eficiente oferite IMM-urilor si clientilor retail, acordand fiecaruia o atentie sporita, in functie de cerinte. 

TBI Bank este parte a grupului TBIF Financial Services care include, de asemenea, companii de prestigiu de pe piata românească de servicii financiare: TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar