transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-12-2013

The Western Union Company are peste 80.000 de ATM-uri si terminale de self-service in zona Europei si CSI

The Western Union Company are peste 80.000 de ATM-uri si terminale de self-service in zona Europei si CSI

The Western Union Company (NYSE: WU), unul din liderii globali în servicii de plăţi, anunţă atingerea reperului major de 80.000 de ATM-uri şi terminale de self-service de la care serviciul poate fi accesat pe întreg teritoriul Europei şi în CSI. Europa de Est a înregistrat cea mai importantă contribuţie la această dezvoltare a reţelei.   

„Recentele activări de terminale self-service şi ATM-uri marchează un moment important pentru Western Union în Europa şi CSI. Avem acum peste 80.000 de puncte de servicii electronice în regiune care reprezintă peste 50% din punctele noastre de acces electronice la servicul Western Union de la nivel global”, a declarat Jan Hillered, Vicepreşedinte Senior Western Union, Europa şi CSI.

În România, Western Union a lansat recent cu succes serviciul de primire de bani Western Union prin reţeaua de bancomate a BRD – Groupe Société Générale. Prin acest nou acord, serviciul Western Union Money Transfer devine disponibil prin reţeaua de 1.500 de ATM-uri BRD din întreaga ţară.

În Europa şi CSI, Western Union colaborează cu parteneri din segmentul bancar oferind servicii de transfer de bani printr-o reţea de peste 33.

000 de ATM-uri, cu Privatbank în Ucraina, Banca Transilvania şi BRD în România, Garanti Bank şi Akbank în Turcia, Banca Intesa şi Unicredit în Italia, Bank Zachodnyi în Polonia, Bank of Georgia în Georgia, precum şi cu Erste Bank în Austria.

Din perspectivă strategică, Western Union îşi consolidează constant activitatea de bază, constând în serviciile de transfer de bani tradiţionale, şi continuă să evolueze într-o companie multi-canal şi multi-produs pentru a crea oportunităţi pentru tot mai mulţi consumatori şi întreprinderi. În acest sens, Western Union este angajat în procesul de extindere a sistemului său de canale electronice, incluzând oferirea de transferuri de bani prin ATM-uri şi terminale self-service, alături de serviciul de transfer de bani în numerar, menţinându-şi poziţie de lider pe piaţă.

Cea mai importantă caracteristică a terminalelor self-service şi a bancomatelor este disponibilitatea 24 din 24, care permite oricând accesul clienţilor la serviciile Western Union.

În România, consumatorii pot efectua transferuri de bani direct de la bancomat, în doar câteva minute în întreaga reţea de peste 515,000 de locaţii ale Agenţilor Western Union din 200 de ţări şi teritorii din întreaga lume.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar