transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-12-2015

UniCredit incheie un parteneriat cu London Stock Exchange in vederea sustinerii dezvoltarii IMM-urilor

UniCredit incheie un parteneriat cu London Stock Exchange in vederea sustinerii dezvoltarii IMM-urilor

UniCredit anuntă încheierea unui parteneriat cu London Stock Exchange Group propunându-si să devină astfel banca principală în sustinerea dezvoltării afacerilor mici si mijlocii din Europa Centrală si de Est prin intermediul programului ELITE, o platformă inovatoare care ajută companiile private ambitioase să îsi accelereze cresterea.

Prin acest parteneriat se pun bazele ELITE UniCredit CEE Lounge, care oferă IMM-urilor servicii complexe pentru dezvoltarea organizatională si a instrumentelor de management în vederea cresterii afacerii. Lansat de London Stock Exchange Group, programul ELITE oferă companiilor acces la pregătire si coaching oferite de către scoli de top, experti si antreprenori recunoscuti în Europa, în cadrul unei platforme bazate pe un model de tutoriat si contact direct cu mediul financiar de specialitate.

Primele 14 companii care vor participa la UniCredit CEE Lounge au fost selectate din Bosnia Hertegovina, Croatia, Cehia, Ungaria, România, Rusia, Serbia, Slovacia si Slovenia.

“Suntem extrem de bucurosi să facem echipă cu London Stock Exchange Group pentru a ajuta IMM-urile cu potential de crestere din Europa Centrală si de Est să acceseze o gamă completă de servicii de pregătire si coaching care să le ajute în următoarea etapă de dezvoltare. ELITE UniCredit CEE Lounge este creat special pentru companiile care pot face diferenta în lumea de mâine, oferindu-le din timp cunostiintele de care au nevoie pentru lua deciziile de investitii corecte. UniCredit crede cu tărie în potentialul IMM-urilor din Europa Centrală si de Est si, asigurându-le dezvoltarea, urmăreste să îsi consolideze rolul de partener de încredere, prin facilitarea accesului la servicii inovatoare. ELITE UniCredit Lounge reprezintă un pas în această directie”, a declarat Carlo Vivaldi, Head of CEE Division si Deputy CEO al UniCredit Bank Austria.

Mediul oferit de ELITE ajută companiile cu potential de crestere să devină mai constiente de multiplele optiuni de finantare pe care le au la dispozitie, îmbunătătindu-le totodată capacitatea de a atrage potentiali investitori/parteneri.

În acelasi timp, programul aduce aceste companii fată în fată, oferindu-le posibilitatea de a se inspira reciproc, de a schimba idei, de a împartasi exemple de bună practică si de a identifica oportunităti de afaceri.

“Suntem încântati să încheiem acest parteneriat cu UniCredit, care se alătură programului ELITE ca partener principal din industria bancară în regiunea Europei Centrale si de Est. Parteneriatul cu UniCredit oferă o platformă dedicată denumită <<ELITE UniCredit CEE Lounge>>, în cadrul căreia vor fi selectate cele mai promitătoare companii din segmentul IMM. Suntem siguri că UniCredit, cu prezenta sa puternică si relatiile strânse pe care le are cu mediul de afaceri din Europa Centrală si de Est, va avea o contributie semnificativă la dezvoltarea programului ELITE”, a spus Raffaele Jerusalmi, CEO Bursa Italiană si director pentru piete de capital al London Stock Exchange Group.

De la lansarea sa, în 2012, ELITE a sprijinit peste 320 de companii din Europa, având, în prezent, 150 de consilieri si 90 de investitori în rândul comunitătii sale.

Prin crearea ELITE UniCredit CEE Lounge, Grupul îsi propune să faciliteze accesul clientilor săi la programe valoroase de pregătire si să creeze relatii mai apropiate între cele mai competitive întreprinderi mici si mijlocii din Europa, ajutându-le în luarea deciziilor strategice si sprijinindu-le evolutia.

Clientii UniCredit din Europa Centrală si de Est vor beneficia de valoarea adaugată a acestei initiative, serviciile ELITE fiind oferite fiecărei companii selectate în cadrul programului. Grupul UniCredit va contribui la modulele de training si pregătire, asigurând în acelasi timp acces la propriile servicii de asistentă personalizată.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar