transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-04-2014

UniCredit Tiriac Bank: o noua facilitate de credit pentru IMM-uri, cu un flux rapid de aprobare

UniCredit Tiriac Bank: o noua facilitate de credit pentru IMM-uri, cu un flux rapid de aprobare

UniCredit Tiriac Bank a redus timpul de raspuns pentru analiza facilitatilor pe termen mediu si scurt pentru o expunere de maximum un milion de lei, in beneficiul clientilor IMM. Astfel, decizia de aprobare este data in maximum 24 ore in cazul creditelor fara garantii si in maximum 72 de ore in cazul imprumuturilor cu garantii.

“Ne concentram eforturile pe cunoasterea si deservirea nevoilor concrete ale clientilor nostri. Ne adresam IMM-urilor cu o experienta dovedita si dorim sa continuam sa crestem pe acest segment de piata. Pentru IMM-uri este important raspunsul rapid atunci cand aplica pentru o facilitate, mai ales daca aceasta are ca destinatie finantarea activitatii curente. Asa ca am redus la minimum posibil timpul de analiza a dosarelor, pentru a le putea pune la dispozitie resursele potrivite, la momentul potrivit”, a explicat Simona Lacatus, director clienti IMM, Divizia Retail, UniCredit Tiriac Bank.

In plus, clientii IMM care aplica pentru o noua linie de credit de la UniCredit Tiriac Bank pana la 31 mai beneficiaza de comision de acordare 0.

“Numarul cererilor de credite din partea clientilor IMM a crescut cu aproximativ 10-15% in primele trei luni din 2014 fata de intervalul similar al anului trecut, in cazul bancii noastre. Desi clientii continua sa fie prudenti in evaluarea nevoilor lor de finantare, datele noastre arata o revenire a increderii pe acest segment si – in cazul multor firme – o reluare a planurilor de dezvoltare a activitatii”, a completat Simona Lacatus.Campania se adreseaza atat clientilor existenti, care au deja un pachet IMM de servicii si produse bancare din oferta curenta a bancii, cat si celor care aplica pentru un astfel de pachet pana la finalul lunii mai a acestui an.

Conditii pentru a beneficia de comision de acordare 0:

Compania trebuie sa aiba o cifra de afaceri pana la 3 milioane de euro.

Sa detina deja sau sa achizitioneze unul din pachetele IMM de servicii bancare si non-bancare Prime Executive, Prime Extra, Smart sau Easy Basic, adaptate nevoilor companiei.

Sa aplice pentru linia de credit pana la 31 mai 2014 in orice sucursala UniCredit Tiriac Bank.

Cu ajutorul liniei de credit de la UniCredit Tiriac Bank, clientul IMM isi poate finanta activitatea curenta/necesarul de capital de lucru, are flexibilitate in gestionarea perioadei dintre plati si incasari si asigura companiei fondurile de care are nevoie pentru a acoperi platile urgente inainte de incasarile estimate.

Pachetele IMM (Prime Executive, Prime Extra, Smart si Easy Basic):

Au un cost lunar fix, astfel incat clientul stie permanent cat il costa lunar operatiunile bancare

Cuprind atat produse clasice (conturi si carduri) cat si servicii menite sa simplifice activitatile bancare (Business Net, Info SMS, Direct Debit).

Toti clientii care aplica in sucursale pentru o linie de credit cu zero comision de acordare in perioada campaniei (01 aprilie – 31 mai 2014) vor primi o moneda de colectie in editie limitata - Moneda Oficiala UEFA Champions League a sezonului 2013/2014. Aceasta vine cu un design special si un certificat de autenticitate, perfecta pentru a fi expusa pe birou.

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana de top. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru cei aproximativ 600.000 de clienti activi, prin intermediul a 188 sucursale. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.


Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar