transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-11-2013

UniCredit Tiriac Bank - Cea mai buna banca de Cash Management din Romania, conform sondajului Euromoney Cash Management 2013

UniCredit Tiriac Bank - Cea mai buna banca de Cash Management din Romania, conform sondajului Euromoney Cash Management 2013

Voturile clientilor, acordate in cadrul Sondajului pentru Cash Management 2013 efectuat de catre prestigioasa publicatie Euromoney, au desemnat UniCredit Tiriac Bank drept cea mai buna banca de Cash Management din Romania.

Din acelasi sondaj a reiesit ca UniCredit este furnizorul de Cash Management numarul unu si in Bosnia-Hertegovina, Croatia, Cehia, Polonia, Serbia, Slovenia si Austria.

In restul tarilor din Europa Centrala si de Est, UniCredit este in topul trei al celor mai bune banci de Cash Management, acesta fiind cel mai bun rezultat de pana acum in cadrul sondajului derulat anual.

Mai mult, rezultatul agregat pentru Europa Centrala si de Est plaseaza UniCredit pe locul doi, respectiv intre primii sapte furnizori de produse si servicii de Cash Management la nivel global si in Europa de Vest.

Sondajul Euromoney Cash Management este organizat anual de prestigioasa publicatie Euromoney, iar anul acesta numarul respondentilor a crescut cu 18% (24.442 de voturi).

Respondentii la sondaj sunt in general persoane cu functii de conducere din cadrul companiilor, pe zone precum trezorerie, contabilitate, planificare financiara etc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar