transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-10-2013

UniCredit Tiriac Bank - reducere cu pana la 2,31% a ratei anuale a dobanzii pentru creditele garantate in lei

UniCredit Tiriac Bank - reducere cu pana la 2,31% a ratei anuale a dobanzii pentru creditele garantate in lei

Pentru a sprijini clientii care doresc sa acceseze credite in moneda locala si sa se protejeze astfel impotriva riscului valutar, UniCredit Tiriac Bank a redus, incepand cu luna octombrie 2013, cu pana la 2,31%, dobanzile pentru toate facilitatile de credit garantate cu ipoteca acordate in lei.

«Produsele de creditare in lei ii aduc clientului cateva avantaje foarte importante : presupun un avans mai mic pentru cei care isi incaseaza veniturile in moneda locala, permit un grad de  indatorare mai mare in comparatie cu creditele in valuta si aduc stabilitate bugetelor clientilor comparativ cu imprumuturile in moneda straina. Tinand cont de aceste beneficii pentru clientii nostri si de cererea in crestere pentru facilitatile in lei, am redus dobanzile pentru a ii sprijini si incuraja pe cei care doresc sa le acceseze», a subliniat Petrisor Costin, Director Produse & Segmente Retail UniCredit Tiriac Bank.


Reducerile de dobanda sunt de pana la 2,31%, astfel:

Credit ipotecar/imobiliar pentru achizitie locuinta – dobanda variabila pe toata perioada de creditare:
- Dobanda a fost redusa de la 7,28% la 5,77% (Robor 3M + 2,49%)

Credit ipotecar/imobiliar pentru achizitie locuinta – dobanda fixa in primii trei ani apoi, din anul patru, dobanda variabila:
- Dobanda fixa a fost redusa de la 8,3% la 6,53%. Dobanda variabila incepand cu anul patru este 7,28% (Robor 3M + 4%)

Credit pentru aranjamente/modernizari/dezvoltari – dobanda variabila pe toata perioada de creditare
- Dobanda a fost redusa de la 8,28% la 6,65% (Robor 3M + 3,37%)

Credit pentru aranjamente/modernizari/dezvoltari – dobanda fixa in primii trei ani apoi, din anul patru, dobanda variabila:
- Dobanda fixa a fost redusa de la 8,7% la 6,39%. Dobanda variabila incepand cu anul patru este 8,28% (Robor 3M + 5%)

Credit pentru refinantare Umbrella– dobanda variabila pe toata perioada de creditare
- Dobanda a fost redusa de la 8,28% la 6,65% (Robor 3M + 3,37%)

Credit pentru refinatare Umbrella – dobanda fixa in primii trei ani apoi, din anul patru, dobanda variabila:
- Dobanda fixa a fost redusa de la 8,7% la 6,39%. Dobanda variabila incepand cu anul patru este 8,28% (Robor 3M + 5%)


Prin aceste produse,  UniCredit Tiriac Bank se adreseaza clientilor care doresc un credit garantat cu ipoteca:

• in moneda in care isi incaseaza salariul;

• care nu doresc sa fie afectati de fluctuatia cursului de schimb;

• care doresc o rata de dobanda avantajoasa.


Criterii principale de eligibilitate:

• Varsta minima:  20 ani / 25 ani pentru navigatori

• Varsta maxima: 70 ani / 65 ani pentru navigatorii brevetati si 60 ani pentru navigatori nebrevetati (varsta pana la care creditul trebuie rambursat in totalitate)

• Venitul lunar net eligibil pe familie minimum 1.000 lei (250 euro pentru navigatori)

• Se accepta o gama larga de venituri: din salarii, pensie, chirii, contracte de management, activitati PFA, venituri din strainatate, drepturi de autor, rente viagere.• Se accepta pana la doi co-debitori.


Alte costuri ale creditelor:

a) Comision lunar de administrare: 0,05% aplicat la soldul creditului

b) Comision de analiza: 1.290 lei pentru creditele ipotecare/imobiliare si 1.720 lei pentru creditele de aranjamente/modernizari/dezvoltari si refinantare.Costuri conexe: evaluare, notar, inscriere AEGRM, asigurare de viata, asigurare imobil.

Opinia juridica se achita de catre UniCredit Tiriac Bank.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Dadeng
@Billy, @AllIn exemplul meu, trusesadem conceptual geometria voastra. Am dat semnificatie dreptunghiurilor (pentru a vedea stabilitatea sau variabilitatea corpului T) punand sistemul in raport cu o constanta.Sa zicem ca luam tipul ideal de corp geometric T (un postulat al acestui tip ideal sa zicem ca este: 10000 de ore de practica=statut de expert intr-un domeniu). Pentru a fi si mai clar, constanta la care raportam stabilitatea/variabilitatea sistemului poate fi o fisa de post. Daca, evaluand un candidat, se constata ca lungimile si latimle dreptunghiurilor se potrivesc cu parametrii de expertiza ceruti de tipul ideal (mutual acceptat ori impus de fisa postului), corpul geometric T rotit pe orice axa, este stabil (corespunde asteptarilor, cerintelor; candidatul este potrivit pe postul respectiv, este angajat). Daca nu, orice dreptunghi necorespunzator este motiv de respingere a candidaturii= corp T rotit pe verticala si care cade.@Laura: o imagine a cuantificarii expertizei este organigrama. Ea e cea mai buna dovada ca expertiza poate si e necesar sa fie cuantificata. Nivelul de expertiza, adica variatia lungimii dreptunghiurilor, inseamna prescriptii clare raportate la nivelul de cunoastere: soldatul nu are voie sa ia decizii fara sa se consulte cu caporalul, caporalul poate ordona soldatului dar trebuie sa asculte de sergent, etc. Soldatul si sergentul au amandoi expertiza de a folosi armele, dar soldatul nu are scoala de ofiteri care sa-i confere o lungime mai mare a dreptunghiului in virtutea caruia sa poata intelege strategia bataliei.In ce priveste descresterea lungimii dreptunghiului in faza II ca urmare a unei expertize saturate , nu sunt de acord cu tine. Situatia e paradigmatica, nu poate avea nimeni dreptate absoluta, dar problema mea e ca nu operam cu segmente constante de ,,lungire a dreptunghiului . Nu exista un sistem de conversie a expertizei, nu poti spune ca 6 contabili fac cat un CFO. Nu conteaza cine invata mai mult ci cat de multa necunoastere deblochezi cu expertizele noi acumulate. E drept, si cred ca asta era punctul tau forte, contabilul invata mai mult decat CFO-ul, ca volum de informatii, dar CFO-ul acumuleaza informatii mai dense.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar