transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-04-2014

UniCredit Tiriac Bank - singura banca din Romania certificata Top Employers Europe 2014

UniCredit Tiriac Bank - singura banca din Romania certificata Top Employers Europe 2014

UniCredit Tiriac Bank a primit certificarea Top Employers Europe pentru al treilea an consecutiv, fapt ce plaseaza banca printre angajatorii cu cele mai inalte standarde si practici de management al resurselor umane la nivel european.


Cercetarea internationala efectuata anual de catre Institutul Top Employers recunoaste meritele angajatorilor de top din toata lumea pentru conditiile oferite angajatilor, dezvoltarea talentelor pe toate palierele organizatiei si optimizarea continua a practicilor de recrutare. UniCredit Tiriac Bank este una dintre putinele companii care au primit certificarea exclusiva in 2014, alaturi de alte subsidiare ale grupului UniCredit.

Pentru a primi recunoasterea Top Employer 2014, companiile trebuie sa fie certificate in cel putin 5 tari europene. Cercetarea independenta a validat UniCredit Tiriac Bank ca parte a grupului select de angajatori certificati Top Employer.

UniCredit Tiriac Bank a parcurs un proces de cercetare si audit in care au fost evaluate: cultura companiei, oportunitatile de cariera, training si dezvoltare, conditiile de lucru, beneficiile de baza si pachetul de beneficii secundare.

Metodologia pentru selectarea Top Employers are la baza trei niveluri de evaluare: o cercetare complexa bazata pe informatii factuale, interviuri cu reprezentantii companiilor si o evaluare comparativa a companiilor participante. Metodologia este certificata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri din Olanda, cercetarea fiind auditata de Grant Thornton, una dintre cele mai mari firme de audit din lume.

Alina Dragan, Vicepresedinte Executiv Resurse Umane, UniCredit Tiriac Bank: „Suntem o organizatie orientata spre inovatie si mentinerea unui mediu de lucru dinamic si performant.

Certificarea Top Employers, primita pentru al treilea an consecutiv, vine sa confirme angajamentul pe care il avem pentru dezvoltarea angajatilor nostri si a culturii organizationale in ansamblul sau”.


Johann Labuschagne, Director in cadrul Top Employers Institute: “Cercetarile noastre amanuntite au confirmat ca UniCredit Tiriac Bank face parte dintr-un grup restrans de angajatori de top, care ridica standardele de lucru la nivel mondial si dispune de cele mai bune practici pentru salariati”

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, bancă europeana de top. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru 600.000 de clienti activi, prin intermediul a 188 sucursale. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.
 

Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania si prin intermediul UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Hoang
Great review and an iestretning opinion. I bookmarked your site. Thanks. You are right. . I really like what you had to say.I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. This is very nice one and gives indepth information.? Where else could I get this kind of information written in such a perfect way?!!
crorkz
ms4YIh Hey, thanks for the blog. Really Cool.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar