transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-09-2014

UniCredit Tiriac Bank reduce cu pana la 3,20 pp dobanzile pentru creditele in lei cu garantie

UniCredit Tiriac Bank reduce cu pana la 3,20 pp dobanzile pentru creditele in lei cu garantie

Pentru a continua sa isi sprijine clientii care doresc sa acceseze credite in moneda locala si sa se protejeze astfel impotriva riscului valutar, UniCredit Tiriac Bank a redus, cu pana la 3,20 puncte procentuale, dobanzile pentru toate facilitatile de credit garantate cu ipoteca acordate in lei, incepand cu luna septembrie.

Produsele de creditare in lei ii aduc clientului cateva avantaje foarte importante : presupun un avans mai mic pentru cei care isi incaseaza veniturile in moneda locala, permit un grad de  indatorare mai mare in comparatie cu creditele in valuta si aduc stabilitate bugetelor clientilor comparativ cu imprumuturile in moneda straina.

«Creditarea in lei a cunoscut o revigorare semnificativa in ultimii doi ani, in special pe segmentul imprumuturilor ipotecare. In cazul nostru, putem aproxima ca 9 din 10 credite garantate ipotecar nou-acordate sunt in moneda nationala.  Tinand cont de beneficiile reale pentru clientii nostri dar si de evolutia dobanzilor de referinta la nivelul pietei, am aplicat o noua reducere a ratelor dobanzilor pentru a ii sprijini si incuraja pe cei care doresc sa acceseze acest tip de finantari », a declarat Petrisor Costin, Director Produse & Segmente Retail, UniCredit Tiriac Bank.

Reducerile de dobanda aplicate incepand cu 8 septembrie 2014 sunt de pana la 3,20 puncte procentuale, astfel:

Credit ipotecar/imobiliar pentru achizitie locuinta – dobanda fixa in primii trei ani apoi, din anul patru, dobanda variabila:

Dobanda fixa a fost redusa de la 6,53% la 4,95%. Dobanda variabila incepand cu anul patru este Robor 3M + 2% (4,41% in actualele conditii de piata)

Credit pentru aranjamente/modernizari/dezvoltari – dobanda variabila pentru toata perioada de creditare

Dobanda a fost redusa de la 5,78% la 5,16% (Robor 3M + 2,75%)

Credit pentru aranjamente/modernizari/dezvoltari – dobanda fixa in primii trei ani apoi, din anul patru, dobanda variabila:

Dobanda fixa a fost redusa de la 6,39% la 5,50%. Dobanda variabila incepand cu anul patru este Robor 3M + 3% (5,41% in actualele conditii de piata)

Credit pentru refinantare Umbrella– dobanda variabila pentru toata perioada de creditare

Dobanda a fost redusa de la 5,78% la 5,16% (Robor 3M + 2,75%)

Credit pentru refinantare Umbrella – dobanda fixa in primii trei ani apoi, din anul patru, dobanda variabila:

Dobanda fixa a fost redusa de la 6,39% la 5,50%. Dobanda variabila incepand cu anul patru este Robor 3M + 3% (5,41% in actualele conditii de piata)

Credit de nevoi personale cu ipoteca – dobanda variabila pentru toata perioada de creditare

Dobanda a fost redusa de la 7,41% la 5,41% (Robor 3M + 3%)

Credit de nevoi personale cu ipoteca – dobanda fixa primii trei ani apoi, din anul patru, dobanda variabila:

Dobanda fixa a fost redusa de la 8,70% la 5,50%.

Dobanda variabila incepand cu anul patru este Robor 3M + 3% (5,41% in actualele conditii de piata).

Prin aceste produse, UniCredit Tiriac Bank se adreseaza clientilor care doresc un credit garantat cu ipoteca si: vor sa beneficieze de rata de dobanda avantajoasa; nu doresc sa fie afectati de fluctuatia cursului de schimb.

Criterii principale de eligibilitate:

Varsta minima: 20 ani / 25 ani pentru navigatori
Varsta maxima: 70 ani / 65 ani pentru navigatorii brevetati si 60 ani pentru navigatori nebrevetati (varsta pana la care creditul trebuie rambursat in totalitate)
Venitul lunar net eligibil pe familie minimum 1.000 lei (250 euro pentru navigatori)
Se accepta o gama larga de venituri : din salarii, pensie, chirii, contracte de management, activitati PFA, venituri din strainatate, drepturi de autor, rente viagere
Se accepta pana la doi co-debitori

Alte costuri ale creditelor:
a) Comision lunar de administrare: 0,05% aplicat la soldul creditului
b) Comision de analiza: 1.290 lei pentru creditele ipotecare/imobiliare si 1.720 lei pentru creditele de aranjamente/modernizari/dezvoltari si refinantare.

Costuri conexe: evaluare, notar, inscriere AEGRM, asigurare de viata, asigurare imobil.
Opinia juridica se achita de catre UniCredit Tiriac Bank.

UniCredit Tiriac Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european de top cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru cei aproximativ 580.000 de clienti. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania prin intermediul urmatoarelor companii: UniCredit Tiriac Bank, UniCredit Consumer Financing (UCFIN), UniCredit Leasing Corporation (UCLC), UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UniCredit Leasing Romania, Allib ROM, Debo Leasing, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Millie
With all these silly websstei, such a great page keeps my internet hope alive.
Lilli
My programmer is tyinrg to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on a number of websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any help would be really appreciated!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar