transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-05-2015

unmaimuncitoresc.ro - Banca Transilvania lanseaza o noua campanie de shopping bancar

unmaimuncitoresc.ro - Banca Transilvania lanseaza o noua campanie de shopping bancar

Banca Transilvania lansează o nouă campanie de shopping bancar, Un Mai Muncitoresc. Aceasta aduce clientilor, timp de o lună, avantaje la o parte din produsele si serviciile BT: credite, carduri, depozite, produse de asigurare, Internet Banking si Mobile Banking, operatiuni bancare etc. Oferta este adresată atât persoanelor fizice, cât si companiilor.

Conceptul vizual si de comunicare este o reinventare vintage, cu umor a semnificatiei zilei în care este lansat, Ziua Muncii.

Un Mai Muncitoresc se derulează în perioada 1 – 31 mai 2015, iar produsele cuprinse în ofertă pot fi accesate atât online, pe siteul www.unmaimuncitoresc.ro, cât si în sediile BT.

Oferta constă în discount-uri si alte avantaje la o serie de credite, la cardurile de cumpărături si de călătorii, depozite, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, KidCont, BT Trade, Direct Debit si la asigurări.

De exemplu, în cadrul campaniei, creditele de nevoi personale cu dobândă fixă Practic BT au dobândă redusă, cuprinsă între 9% si 10%; BT24 Internet Banking si Mobile Banking este gratuit pentru o perioadă de 6 luni; emiterea cardului de cumpărături STAR este gratuită, iar la prima tranzactie cu acesta se primesc 50 de puncte de loialitate, echivalente a 50 de lei. De asemenea, persoanele care aleg asigurarea de viată Aegon vor avea două luni de gratuitate la prima de asigurare, iar clientii care aleg BT Trade vor beneficia de gratuitate la tranzactionare timp de 3 luni.Sergiu Mircea, Director Marketing & Segmente si Produse Retail, Banca Transilvania:“Noua campanie a fost inspirată de succesul evenimentelor de shopping bancar lansate până acum de Banca Transilvania, si anume Bank Friday si DragoBT. În luna mai, Banca Transilvania - Banca Oamenilor Întreprinzători devine Banca Oamenilor Muncitori, asa încât îi asteptăm la banca noastră, fie online, fie în sediile din toată tara pe toti cei care doresc o experientă nouă în colaborarea cu banca“.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active, cu o cotă de piată de 9,8%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din aproximativ 550 de sedii si 1,91 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondială.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar