transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-08-2014

Veneto Banca Italia - profit net de 8,39 milioane de euro in primul semestru din 2014

Veneto Banca Italia - profit net de 8,39 milioane de euro in primul semestru din 2014

Consiliul de Administratie al Veneto Banca, banca-mama a Veneto Banca Romania, a aprobat raportul financiar al institutiei pe primul semestru al anului, in care se consemneaza revenirea pe profit si alte rezultate in crestere. Patrimoniul a fost majorat si numarul de actionari a crescut, ca urmare a conversiei obligatiilor convertibile si a majorarii de capital. Pe parcursul semestrului s-a inregistrat de asemenea, revenirea pe profit.

Patrimoniul net al Grupului este in prezent la valoarea de 3,46 miliarde de euro, considerand conversia obligatiunilor convertibile (la 30 iunie) si majorarea de capital finalizata la 28 iulie, marcand totodata o crestere a fondurilor proprii (Common Equity Tier 1 – CET 1) pana la 10,46%, valoare aflata peste cea de 8% solicitata bancilor de catre BCE. Odata cu finalizarea vanzarii pachetului majoritar de actiuni detinut de Banca in Banca Intermobiliare si in Banca IPIBI, aprobata de Consiliul de Administratie la data de 7 august, valoarea fondurilor proprii (CET 1) va creste cu inca 0,87%, ajungand la 11,33%.

Numarul actionarilor a crescut de la inceputul anului pana in prezent cu 12.325 de membri, ajungand la un total de 88.033 de membri, in timp ce numarul de actiuni a ajuns la un total de 124 de milioane de titluri, in crestere cu 21,2 milioane comparativ cu sfarsitul anului 2013.

Veneto Banca a revenit pe profit, inchizand prima jumatate a anului 2014 cu un rezultat net de 8,39 milioane de euro.

Produsul bancar brut a ajuns la 66,01 miliarde de euro, in crestere cu 3,9% comparativ cu sfarsitul anului 2013, ca rezultat al cresterii volumului de credite si depozite directe si indirecte.

Volumul creditelor s-a ridicat la 25,19 miliarde de euro, in crestere cu 2% fata de 31 decembrie 2013, in conditiile in care la nivel de sistem bancar italian s-a inregistrat o reducere a creditelor acordate populatiei si  companiilor cu 2,2% pe baza anuala.

Volumul depozitelor directe a inregistrat o crestere de 6,1% (de la 24 de miliarde de euro la sfarsitul anului 2013 la 25,47 la sfarsitul lunii iunie 2014), ca urmare a finalizarii cu succes a mai multor operatiuni.

Volumul depozitelor indirecte a crescut cu 3,6% comparativ cu sfarsitul anului 2013  (de la 14,81 la 15,35 miliarde de euro).

Fata de aceeasi perioada a anului trecut, marja de dobanda este in crestere cu 8,3% ajungand la valoarea de 275,53 milioane de euro in timp ce valoarea comisioanelor nete incasate a ajuns la 146,42 milioane de euro, fiind in crestere cu  7%.

Marja de intermediere a crescut cu  8%, trecand de la 433,7 milioane de euro la 468,6 milioane de euro.

Pe parcursul primului semestru s-a inregistrat o imbunatatire a raportului cost/venituri, astfel incat la sfarsitul lunii iunie acesta a fost de 61,5%, in scadere cu 7% fata de sfarsitul anului 2013 (66,1%).

"Aceasta prima jumatate a anului a adus revenirea pe profit a Veneto Banca, cu un rezultat pozitiv de 8,39 milioane de euro, aratand ca aceasta este capabila sa abordeze cu hotarare provocarile unei piete incerte ",  a declarat Presedintele Veneto Banca, Francesco Favotto.

"Intr-un context economic inca fragil, intr-o tara reintrata in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de scadere a PIB-ului, Grupul nostru a fost in masura sa reactioneze si sa obtina rezultate foarte bune, cu realizarea intr-o singura luna a operatiunii de majorare de capital de 474,3 milioane de euro. Multumita acestei operatiuni si conversiei  obligatiunilor convertibile, nivelul fondurilor proprii (CET 1) a ajuns la 10,46%, fiind peste valoarea de 8% solicitata bancilor de BCE. La finalizarea operatiunii de vanzare a pachetului majoritar de actiuni detinut in Banca Intermobiliare si in Banca IPIBI, acest indicator va creste cu inca 0,87%, ajungand astfel la 11,33%. Rezultatele economice din prima jumatate a anului si indeplinirea integrala a planului de consolidare patrimoniala, ne permit sa asteptam cu seninatate, impreuna cu cele mai importante banci europene, urmatoarele intalniri cu BCE", a incheiat Favotto.

"Rata de succes a operatiunii de majorare a capitalului - a subliniat Directorul General Vincenzo Consoli - a fost extraordinara, nu numai in zona nord-est, care are o importanta deosebita in evolutia bancii, ci si in celelalte zone in care aceasta opereaza, inregistrandu-se inscrierea a 9.520 de noi membri ce a condus la cresterea numarului total de actionari la peste 88.000. Este cu siguranta un rezultat important, avand in vedere situatia economica dificila a tarii, fapt care ne confirma inca o data increderea acordata de catre investitori fata de institutia noastra si care ne ofera resurse suplimentare pentru a continua sa ne sprijinim  clientii. "

"Rezultatele din primul semestru sunt incurajatoare - a continuat Consoli. Depozitele in crestere confirma performanta retelei noastre comerciale iar recuperarea  marjei de intermediere  este un semnal pozitiv si de o importanta fundamentala - a adaugat Directorul General Vincenzo Consoli. Scaderea raportului costuri/venituri cu 7% din acest semestru demonstreaza, de asemenea, succesul procesului de eficientizare inceput deja de ceva timp. Cea mai mare satisfactie vine insa din faptul ca am continuat sa ne urmam vocatia de banca ce sustine teritoriile in care opereaza, fapt demonstrat de cresterea volumului creditelor acordate care la sfarsitul lunii iunie a  depasit 25 de miliarde de euro ".

Veneto Banca este prezenta in Romania din anul 2000, an in care a achizitionat pachetul majoritar al Bancii Italo Romena, care a fuzionat prin incorporare in banca mama in data de 26 mai 2014.

Odata cu achizitionarea sa de catre Veneto Banca, institutia si-a dezvoltat continuu portofoliul de clienti, adresandu-se la inceput investitorilor italieni si apoi societatilor romanesti si segmentului persoanelor fizice.

Gratie strategiei de dezvoltare constanta din ultimii 15 ani, Veneto Banca este astazi a douasprezecea institutie bancara din Italia, iar pe piata romaneasca opereaza prin intermediul Sucursalei Bucuresti, care detine o retea de 22 de agentii, dintre care 5 se afla in capitala si 16 in cele mai importante orase ale tarii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Sakshi
and leave the sheets lonkiog dirty and oily YUCK! Then you have to pretreat the area, which is rather large, with your liquid soap (Gain) for about 20 minutes before laundering or the dark soiling isn\'t removed. I can\'t leave them on the bed longer than three days since they just look dirty and who wants to crawl into a bed that looks like that? I\'ve never had a set of sheets do this before, so I won\'t buy any more and wouldn\'t recommend them to anyone else.
Kurtskinney
3 of 3 people found the flwlooing review helpful Great price, good sheets, November 12, 2012Bya0 (Kenai, AK) Amazon Verified Purchase() This review is from: CAL KING Size 1200 Thread Count 4pc Bed Sheet Set, Deep Pocket, SAGE GREEN After reading the reviews, I was a little skeptical, as some complained the sheets were too thin. I am extremely satisfied with my purchase. Extremely cheap price and really soft sheets. I don't think they are too thin at all, and will actually end up buying another set. If you like stiff sheets, these are not them. If, however, you like soft sheets for a great price, I would recommend them.Help other customers find the most helpful reviewsa0Was this review helpful to you?a0 | a0 Leave a CommentName (required)Mail (will not be published) (required)Website
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar