transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2015

Veneto Banca lanseaza Contul Step, un produs de economisire pentru copii

Veneto Banca lanseaza Contul Step, un produs de economisire pentru copii

Veneto Banca lansează Contul de economisire Step, destinat clientilor care doresc să economisească pentru viitorul copiilor lor, de la primele luni de viată până la majorat. Produsul este disponibil atât în lei, cât si în euro, iar suma minimă de constituire este de 450 RON sau de 100 Euro, ulterior sumele depuse putând să varieze. După împlinirea vârstei de 18 ani, tânărul adult va putea retrage întreaga sumă acumulată în cont, fără niciun comision.

Ratele de dobândă aplicate Contului de economisire Step sunt de 2% p.a. pentru lei, respectiv de 1% p.a. pentru euro, dobânzile acumulate fiind virate lunar în cont. Banca nu percepe comisioane de deschidere si de administrare a contului, iar alimentarea acestuia, la ghiseu sau prin transfer bancar, este gratuită, fie că este realizat de părinti, fie de alte rude.

„Pentru părinti, copiii sunt cea mai importantă realizare si, de aceea, toate resursele emotionale si financiare sunt destinate să ajute la punerea bazelor unui viitor sigur, care să le ofere acestora posibilităti de dezvoltare cât mai variate. În acest sens, Veneto Banca le vine în sprijin prin Contul de economisire Step, prin care părintii pot asigura copiilor un start bun în viata de adult, fie că vorbim de finantarea studiilor în străinătate, fie de achizitionarea unei masini sau chiar de lansarea în antreprenoriat”, a declarat Alberto Morini, Directorul Veneto Banca România.

Clientii care detin un Cont de economisire Step pot verifica oricând si în mod gratuit suma economisită prin intermediul serviciul de Internet Banking – Bank@You Basic.Sumele economisite în Contul Step sunt garantate de Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor din Italia, plafonul maxim de garantare pentru fiecare client deponent fiind de 100.000 de euro.

Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achizitionat pachetul majoritar al Băncii Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca mamă în mai 2014.

Odată cu achizitionarea sa de către Veneto Banca, institutia si-a dezvoltat continuu portofoliul de clienti, adresându-se la început investitorilor italieni si apoi societătilor românesti si segmentului persoanelor fizice.


Gratie strategiei de dezvoltare constante, Veneto Banca se numără printre primele 14 bănci italiene considerate de interes sistemic de către Banca Central Europeană, iar pe piata românească operează prin intermediul Sucursalei Bucuresti, care detine o retea de 22 de agentii, dintre care 5 se află în capitală si 17 în cele mai importante orase ale tării.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Abeer
Vazand doar titlu vroiam sa ma iau de autor ) De unde bani in fulcatate? Mai o decontare, mai o bursa, o afacere si tot nu erau de ajuns banii. Dar vad ca aici se discuta la nivel mare PS: La mine cel putin banii au fost cheltuiti responsabil doar pe bauturi organice obtinute prin procesarea hameiului.
Florin
Chiar daca esti multumit de viata care o duci si nu porti grija zilei de maine,da curs acestui anunt care te poate ajuta sa-ti completezi veniturile si chiar sa le dublezi.Vino sa lucrezi cu noi in echipa si tot ce a ramas vis,ti se va indeplini. Trimite INFO la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com si vei primi mai multe informatii.Totul depinde doar de tine.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar