transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-09-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2013

Visa Europe - competitia nationala de plata a taxelor cu cardul intre orasele din Romania

Visa Europe - competitia nationala de plata a taxelor cu cardul intre orasele din Romania

Visa Europe, împreună cu băncile membre din România, organizează în perioada februarie-martie 2013 competitia natională de plată a taxelor si impozitelor locale cu cardul, la care pot participa toate primăriile din tară care acceptă plata cu cardul si contribuabilii care îsi achită impozitele cu cardul.

"Vrem să încurajăm contribuabilii si autoritătile locale să devină sustinători activi ai plătii taxelor si impozitelor locale cu cardul, întrucât beneficiile sunt numeroase. Autoritătile locale îsi pot optimiza resursele disponibile si utilizează un mijloc de plată mai sigur si mai rapid. În plus, contribuabilii îsi pot plăti taxele mai simplu, comod si fără comision, ca si în cazul cumpărăturilor la comercianti", a precizat Cătălin Cretu, director general România, Visa Europe.

Orasul cu cele mai bune rezultate privind plata taxelor cu cardul va primi titlul de "Orasul viitorului" si va fi premiat cu o expozitie tehnologică interactivă, cu acces liber, în care vor fi prezentate publicului larg tehnologiile inovatoare de plăti dezvoltate de Visa Europe si de partenerii săi.

Pentru a oferi sanse egale tuturor primăriilor care acceptă plata taxelor si impozitelor cu cardul, orasul câstigător va fi desemnat în functie de numărul de plăti cu cardul raportat la 1.000 de locuitori, iar cele sase sectoare din Bucuresti vor fi considerate în mod individual în cadrul competitiei.  

Competitia face parte din campania natională de promovare a utilizării cardului pentru plata taxelor si impozitelor locale, derulată pentru al patrulea an consecutiv de Visa Europe si băncile membre din România, în perioada februarie – martie 2013.

Taxele si impozitele pentru case, terenuri si masini, dar si amenzile, pot fi plătite cu cardul în 188 de primării, la POS-urile instalate la ghiseele administratiilor fiscale sau online.De asemenea, contribuabilii îsi pot achita taxele la infochioscurile instalate în mai multe locatii din Bucuresti si Ploiesti. O listă cu locatiile unde sunt instalate infochioscuri este disponibilă AICI.
Reteaua de primării unde se pot plăti online taxele si impozitele locale s-a extins semnificativ în ultimii ani, întrucât internetul permite contribuabililor să-si achite obligatiile oricând, de oriunde si, astfel, să evite cozile de la ghisee. Numărul primăriilor care acceptă plata online a taxelor si impozitelor aproape s-a triplat în 2012 comparativ cu anul precedent, la 95 de municipalităti.
Contribuabilii îsi pot plăti taxele si impozitele online pe www.ghiseul.ro sau pe site-urile primăriilor care oferă această facilitate.  

"Infrastructura de acceptare a plătilor taxelor si impozitelor cu cardul s-a dezvoltat rapid în ultimii ani, iar acum este timpul ca investitiile realizate să fie valorificate la maxim în favoarea primăriilor si a contribuabililor. Visa Europe si băncile membre din România vor continua să sustină dezvoltarea pe termen lung a sistemului national de plăti electronice. Astfel, am vrut ca această competitie să ofere oricărui oras unde se acceptă plata cu cardul posibilitatea de a câstiga, indiferent de numărul de locuitori sau valoarea taxelor locale",  a adăugat Cătălin Cretu.

Visa Europe este o companie de plăti detinută si operată de către băncile membre si de către alti furnizori de servicii de plăti din 36 de tări din Europa.

Visa Europe îsi desfăsoară activitatea în avangarda tehnologiei pentru a crea servicii si o infrastructură care permit milioanelor de consumatori, comercianti si administratii publice din Europa să facă plăti electronice. Companiile membre emit carduri, încheie acorduri cu comerciantii si determină valoarea comisioanelor. 

Visa Europe gestionează volume mari si costuri reduse pentru furnizarea de servicii companiilor membre. Profitul este reinvestit în vederea sustinerii capitalului si rezervelor. În ultimii sase ani, Visa Europe a investit peste 1 miliard de euro în tehnologii noi si infrastructură. 

În Europa, există 466 milioane de carduri Visa si 1 € din fiecare 6,75 € cheltuiti este pe un card Visa. Segmentul cardurilor de debit reprezintă aproape 80% din portofoliul Visa si cheltuielile efectuate cu carduri de debit Visa în Europa au depăsit 1.000 de miliarde euro (1.020 miliarde euro) în anul financiar 2012 (octombrie 2011 - septembrie 2012). Cheltuielile online efectuate cu carduri Visa în Europa în 2012 au depăsit în premieră 200 miliarde euro (202 miliarde euro), reprezentând peste 20% din tranzactiile procesate de Visa Europe.

Începând cu anul 2004, Visa Europe, fondată în Marea Britanie, este independentă de corporatia globală Visa Inc., cu o licentă exclusivă, irevocabilă si perpetuă în Europa. Ambele companii actionează în parteneriat pentru a asigura interoperabilitatea globală a plătilor cu Visa.

Fiind un sistem de plăti european, Visa Europe are capacitatea de a răspunde rapid la cerintele specifice pietei bancare europene si ale clientilor - detinători de carduri si comercianti - si să îndeplinească obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piată internă de plăti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar