transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-10-2014

Western Union: 50 de milioane de tranzactii efectuate in Romania

Western Union: 50 de milioane de tranzactii efectuate in Romania

Western Union, unul din liderii globali în servicii de plăti, a operat 50 de milioane de tranzactii pe piata locală în cei 18 ani de activitate în România.

Din 1996, anul  intrării sale pe piata locală, Western Union conectează România cu restul lumii – oferind un serviciu de transfer care îi ajută, cu precădere, pe românii care trăiesc si muncesc în străinătate să trimită bani acasă, către comunitătile de unde au plecat. Principalele motive pentru care românii trimit bani în tară sunt acoperirea cheltuielilor curente - alimente, facturi de utilităti, datorii si plăti, chirie sau educatie - precum si pentru oferirea de cadouri celor dragi, cu prilejuri speciale - zile de nastere, onomastică, daruri în bani de Pasti si de Crăciun.

Pentru cei peste 3,3 milioane de români1 care trăiesc în afara granitelor, în peste 200 de tări si teritorii Western Union joacă un rol important pentru a se putea conecta cu cei rămasi acasă. În România, reteaua Western Union a crescut de la o singură locatie în 1996, la peste 6.200 de locatii ale Agentilor în prezent.

Daniela Budurea, Country Director Western Union România si Bulgaria, spune: “Western Union a crescut, practic, împreună cu România si alături de toti cei care au optat să trăiască si să muncească în afara granitelor ei. Reteaua noastră locală ajuns să acopere, astăzi, orice localitate, din toate judetele tării, deservindu-i pe toti clientii, chiar si pe cei din regiunile unde serviciile financiare traditionale sunt mai putin prezente. Western Union a oferit, totodată, acces la optiuni multiple, deschizând noi canale de transfer de bani, unele direct în si din contul bancar, asigurându-le astfel clientilor accesul la banii lor 24 de ore, 7 zile pe săptămână, direct de la ATM sau prin platformele de online banking.

De altfel, în România am lansat, în premieră mondială, transferurile de bani direct de la ATM. În plus, am introdus si posibilitatea de a face transferuri în mai multe valute, astăzi putându-se efectua operatiuni în Lei, Euro sau USD în majoritatea locatiilor Agentilor din reteaua noastră”.   

Între anii 1996 si 2014, conform estimărilor companiei, pe baza datelor din balanta natională de plăti, peste 68 de miliarde de USD au fost transferati către România, aceste sume fiind absorbite de economia locală si contribuind la cresterea ei. Începând cu anul 2009, transferurile de bani către România au depăsit constant si semnificativ investitiile străine directe.

Gabriel Sorbo - Vice Presedinte Regional Western Union pentru Europa de Sud, a adăugat: ”Miliarde de USD au fost trimisi către România, întorcându-se în economia locală si contribuind la cresterea ei. Western Union pretuieste mult încrederea cu care investesc românii acest serviciu si suntem pregătiti să facilităm milioanele de tranzactii care să contribuie la sprijinirea vietuirii cotidiene si, implicit, la dezvoltarea economiei locale. Cu prilejul aniversării a 18 ani de activitate, le multumim tuturor pentru încrederea pe care ne-au arătat-o si suntem hotărâti să continuăm să extindem accesul clientilor la serviciile noastre, consolidând valorile pe care acestia le asociază cu marca noastră – un serviciu rapid, de încredere si oriunde la îndemână”.

Chiar dacă fluxul de transferuri financiare către România a fost afectat de turbulentele economice din ultimii ani, mai ales în cazul pietelor vestice cu o puternică diasporă românească – cum ar fi Italia, Germania sau Spania – românii au continuat să trimită bani acasă.

Serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil în România din anul 1996. În prezent, serviciile Western Union sunt oferite pe piata locală prin: Banca Românească - Membră a Grupului National Bank of Greece, Banca Transilvania, Bancpost, BRD – Groupe Societe Generale, Credit Europe Bank, Banca Comercială Carpatica, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, Credit Agricole si Millennium Bank. În plus, serviciul Western Union este disponibil si prin Posta Română, Western Union Retail Services, SRL PayPoint si reteaua de hypermaketuri Cora. Prin acestă retea puternică de locatii ale Agentilor, serviciile de transfer de bani Western Union sunt disponibile în peste 6.200 de locatii în România si la 2.400 de ATM-uri.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yonel
angelche bez sarce казва:iskam da popitam xtjadoa za edno mn vajno neshto za moqt jivot ako mj damu kajete toii dami ph zashtoto azz nesam zapoznata s tiq ekstri molq dami pomognete
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar