transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-06-2015

Western Union - transferuri internationale de bani catre carduri Maestro si MasterCard, in Romania

Western Union - transferuri internationale de bani catre carduri Maestro si MasterCard, in Romania

Compania Western Union (NYSE: WU), lider global în servicii de plăti, anuntă încheierea unui acord prin care banii transferati de oriunde de pe glob vor putea fi retrasi de la bancomate (ATM) prin folosirea cardurilor de tip Maestro si MasterCard pe întreg teritoriul României, tara cu cele mai mari volume de primiri de bani din Europa de Est.

În urma unei întelegeri tripartite încheiate între Western Union, MasterCard si Banca Transilvania (BT), un nou serviciu inovator va permite milioanelor de detinători de carduri bancare să poată retrage banii trimisi de oriunde din lume de la cele 900 de ATM-uri operate de Banca Transilvania în România. Serviciul este asteptat să fie activat în cursul acestui an.

Această initiativă este în linie cu strategia Western Union de a oferi clientilor cât mai multe optiuni de a realiza transferuri de bani, completând eforturile tot mai intense ale companiei de a directiona transferurile internationale de bani către canale bazate pe conturi bancare.

"Este o întelegere cu rol de pionierat, prin intermediul căreia se aduc laolaltă capabilitătile transfrontaliere unice de functionare ale Western Union, acoperind 200 de tări si teritorii, abilitătile celui mai mare procesator de plăti din lume si reteaua internă a celei de-a treia bănci ca mărime din România", a declarat Odilon Almeida, Presedinte Western Union pentru America de Nord si de Sud si Uniunea Europeană.

"Într-o epocă în care faptul de a avea un serviciu rapid, oricând la îndemână si de încredere înseamnă totul pentru cei care fac transferuri de bani prin Western Union, noi ne concentrăm eforturile ca toti clientii nostri să-si poată accesa fondurile rapid, usor si comod – aproape oricând, aproape oricum si aproape de oriunde din lume. Cei care trimit bani vor putea folosi oricare dintre optiunile globale de tip cash sau digital pay-in de la Western Union. Din acest moment, detinătorii de carduri MasterCard sau Maestro vor putea retrage acesti bani sub formă de numerar sau îsi vor putea încărca sumele respective pe cardurile personale. Permitem, astfel, clientilor nostri să-si gestioneze mai bine accesul la banii trimisi de oriunde din lume, dispunând de lejeritatea, eficienta si controlul pe care atâtia dintre ei îl cer", a adăugat Almeida.Peste 16,5% dintre români trăiesc în afara granitelor tării, conform Organizatiei Internationale pentru Migratie. Un număr important dintre acestia trăiesc în Italia, Germania si Spania. Împreună, aceste trei tări reprezintă mai bine de 50% dintre transferurile transfrontaliere de bani către România.

"Acordul anuntat astăzi este o bună ilustrare a modului în care parteneriatele solide pot debloca potentialul global al MasterCard în tehnologiile de plăti. Împreună cu Western Union, vom crea o solutie inovatoare, si totusi simplă, care permite detinătorilor de MasterCard si Maestro să primească plăti de oriunde din lume în conditii de sigurantă", a declarat Ann Cairns, Presedinte Piete Internationale al MasterCard.

"Suntem încântati să oferim posesorilor cardurilor noastre din România mai mult confort în accesarea transferurilor lor internationale de bani", a declarat George Simon, Presedinte pentru Europa Centrală si de Est, MasterCard.

"Capacitatea de a furniza clientilor nostri modalităti lejere si rapide de accesare a fondurilor bănesti personale a reprezentat dintotdeauna o prioritate de top pentru noi", a spus Omer Tetik, CEO Banca Transilvania. "Prin colaborarea cu Western Union, unul din liderii globali în servicii de plăti si cu MasterCard, cel mai mare procesator de plăti din lume, vom asigura clientilor nostri o cale si mai usoară de a beneficia de aceste servicii." 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar