transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-04-2016

Western Union si Bancpost lanseaza serviciul de primire de bani la ATM

Western Union si Bancpost lanseaza serviciul de primire de bani la ATM

Western Union, unul din liderii globali în servicii de plăti si Bancpost, o bancă cu importantă sistemică în România, lansează serviciul de primire de bani direct la ATM. Clientii vor putea astfel primi bani prin Western Union din străinătate sau de pe piata locală având posibilitatea să efectueze operatiuni de retragere sau de păstrare a sumelor primite în cont, servicii disponibile la oricare din cele peste 550 de bancomate Bancpost din întreaga tară.

Western Union continuă să extindă colaborarea sa cu băncile pentru a creste numărul de optiuni puse la îndemâna clientilor pentru a-si accesa cât mai comod fondurile. Serviciul de transfer de bani Western Union direct la ATM-urile Bancpost presupune acces 24/7 la fonduri, oferindu-le clientilor control si comoditate, când si cum doresc.

Daniela Budurea, Country Director Regional Western Union România si Bulgaria spune: „Platforma transfrontalieră Western Union reprezintă un diferentiator puternic. Ea ne asigură pozitionarea pe calea îndeplinirii viziunii noastre de a fi un lider recunoscut la nivel mondial în transferul de bani si realizarea de plăti. Western Union este dedicat să ofere tot mai multe optiuni clientilor săi – fie că vorbim de serviciile traditionale la ghiseu sau de canalele electronice – iar activarea Bancpost extinde amprenta capacitătii noastre de plăti prin ATM la mai mult de 3.000 unităti în toată România”.

„Bancpost este fidelă angajamentului de a fi aproape de clientii săi si de a-i sustine cu produse si servicii care să răspundă nevoilor lor.

Lansarea acestei noi facilităti vine să asigure astfel un plus de confort si flexibilitate în administrarea banilor, timpul petrecut la ghiseu fiind redus substantial”, a declarat George Kefalas, Executive Manager Retail Distribution, Bancpost.

Clientii pot primi bani realizând tranzactia direct la un bancomat Bancpost prin câtiva pasi simpli. După demararea unei tranzactii clasice la bancomat, clientul trebuie să opteze pentru ”Western Union” si să introducă în sectiunea aferentă de pe ecranul bancomatului detaliile tranzactiei, asa cum i-au fost transmise de către expeditor: numărul de control al transferului de bani (WU MTCN), valuta si suma de bani. Apoi, banii sunt virati direct în contul clientului. În cazul în care banii primiti sunt în valută, suma va fi creditată în contul de card în Lei. Clientul poate opta pentru retragerea imediată a sumei, în Lei sau îsi poate utiliza direct cardul pentru efectuarea de plăti. Pentru a intra în posesia unui transfer de bani utilizând noul serviciu Western Union de transfer de bani la ATM, clientii trebuie să detină un cont în Lei deschis la Bancpost cu un card de debit valid atasat.

The Western Union Company (NYSE: WU) este unul din liderii globali de pe piata serviciilor de plăti. Împreună cu organizatiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil si Western Union Business Solutions, Western Union le oferă clientilor săi modalităti rapide, fiabile si usoare de a trimite sau primi bani în locatii din întreaga lume, de a realiza plăti si de a achizitiona ordine de plată. Începând cu 31 decembrie 2015, serviciile sub marca Western Union, Vigo si Orlandi Valuta au fost accesibile printr-o retea comună de peste 500.000 de locatii ale agentilor în 200 de tări si teritorii si la peste 100.000 de bancomate si chioscuri, inclusiv capacitatea de a trimite bani către 1 miliard de conturi bancare. În 2015, The Western Union Company a efectuat 262 de milioane de tranzactii tip consumer-to-consumer la nivel global, realizând transferuri totale de 82 de miliarde de USD între consumatori si a efectuat 508 de milioane de plăti comerciale.

Bancpost este o bancă universală importantă în România cu o prezentă de 25 de ani pe piata locală si o retea de 148 de unităti si 7 centre de afaceri. Banca gestionează un portofoliu de aproximativ 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care oferă o gamă variată de solutii financiar-bancare eficiente si flexibile. Bancpost acordă finantare companiilor atât din surse proprii, cât si prin intermediul liniilor de credit puse la dispozitie în parteneriat cu diverse institutii financiare internationale. Bancpost este totodată unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 553 ATM-uri, 7.438 POS-uri si 192 APS-uri care oferă acces comod si permanent la serviciile băncii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea si acceptarea la plată a cardurilor de credit, fiind de asemenea si reprezentant VISA si MasterCard. În acord cu angajamentul său de a sprijini performanta si valorile românesti, Bancpost a devenit începând cu anul 2015 Sponsor Oficial al FRF (Federatia Română de Fotbal) si al Echipei Nationale de Fotbal.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar