transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-02-2014

Western Union si Raiffeisen Bank - transfer de bani prin Internet Banking, pe raiffeisenonline.ro

Western Union si Raiffeisen Bank - transfer de bani prin Internet Banking, pe raiffeisenonline.ro

Western Union – unul din liderii globali în servicii de plăti – si Raiffeisen Bank – bancă universală de top, cea mai profitabilă bancă de pe piata românească – lansează serviciul de transfer de bani prin Internet Banking. Noul serviciu permite primirea si trimiterea de bani prin platforma Raiffeisen Online (www.raiffeisenonline.ro), utilizând Western Union Money Transfer. Astfel, clientii Raiffeisen Bank pot să primească sau să trimită bani din si în întreaga lume, în doar câteva minute, având acces la reteaua globală de 500.000 de locatii din 200 de tări si teritorii a Western Union sau pe teritoriul României.

„Prin lansarea transferurilor de bani online facem un nou pas în a facilita si extinde accesul clientilor la serviciile Western Union. Nevoile si asteptările acestora sunt în continuă schimbare – o demonstrează si cresterea de peste 32% a veniturilor generate prin canalele noastre electronice la nivel global în trimestrul patru din 2013. Transferurile online, lansate astăzi, aduc o alternativă modernă de a trimite sau a primi bani, în linie cu strategia noastră globală de consolida serviciul de transfer de bani pentru consumatori accentuând, cu precădere, extinderea digitală”, spune Gabriel Sorbo, Vicepresedinte Regional Western Union Europa de Sud.

”Raiffeisen Bank este permanent preocupată să răspundă nevoilor clientilor si să devină banca lor „de casă”.

Serviciul de transfer rapid prin Internet Banking - Raiffeisen Online va aduce un plus de confort clientilor care fac transferuri prin serviciul Western Union, atât în România cât si în străinătate”, a declarat Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Retail, Raiffeisen Bank.

Transferurile de bani Western Union prin Raiffeisen Online sunt accesibile clientilor băncii care au un cont deschis în Lei, Euro, USD si alte valute. Trimiterile se efectuează direct din conturile personale, iar primirile de sume de bani din reteaua internatională sau locală a Western Union sunt virate direct în conturile personale ale destinatarilor. 
 
Raiffeisen Bank are cei mai multi utilizatori de internet banking din piata românească - 660.000 - si cel mai mare număr de persoane fizice care folosesc Raiffeisen Online – aproape 600.000, banca fiind recompensată cu premii importante în ultimii doi ani pentru dezvoltarea serviciului de internet banking.


Pentru a trimite bani prin serviciul Western Union prin Raiffeisen Online, clientii trebuie să aibă un cont în Lei si/sau Euro sau USD sau altă valută, deschis la Raiffeisen Bank si să fie abonati la serviciul de Internet Banking al băncii. După selectarea contului si introducerea beneficiarului transferului, clientul trebuie să selecteze tara de destinatie, să introducă suma transferată si valuta la destinatie, respectiv să accepte termenii si conditiile aferente transferului.

Odată cu finalizarea tranzactiei, contul clientului este debitat cu suma trimisă si comisionul aferent tranzactiei. Comisioanele aferente transferului si alte date ale tranzactiei sunt prezentate pe www.raiffeisenonline.ro. Aceste informatii pot fi tipărite pentru a sti exact cu ce sumă a fost debitat contul. Banii trimisi vor fi disponibili la destinatie în câteva minute, conform termenilor si conditiilor serviciului.

Pentru a primi bani prin Internet Banking prin serviciul Western Union, destinatarul trebuie, de asemenea, să aibă un cont în lei si/sau Euro sau USD la Raiffeisen Bank, să fie abonat la serviciul de Internet Banking al Raiffeisen Bank si să cunoască detaliile tranzactiei Western Union: MTCN-ul (Money Transfer Control Number), suma trimisă, valuta în care a fost trimisă si tara de origine.

Ulterior, clientul trebuie să selecteze serviciul Western Union din pagina www.raiffeisenonline.ro, să introducă detaliile tranzactiei, să citească si să accepte termenii si conditiile aferente transferului, apoi banii sunt virati direct în contul său. Pentru transferurile pe teritoriul României, tranzactia va fi plătită în aceeasi valută în care a fost trimisă.

Pentru tranzactiile din străinătate către România, contul clientului este creditat cu suma asteptată în valuta contului. În cazul în care suma primită este într-o valută diferită de valuta contului, aceasta va fi convertită în valuta contului la cursul de schimb al Raiffeisen Bank.

Clientul poate opta pentru o nouă operatiune de transfer sau poate să îsi retragă banii din cont. În cazul în care detine un card bancar asociat la contul curent, poate opta să îsi retragă banii de la un ATM sau poate decide să plătească cu cardul la comerciantii acceptanti cu contravaloarea sumei respective, beneficiind de comision 0%.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar