transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-12-2023 4.6059 lei 4.9677 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-08-2013

SOILFIX - o noua gama de lianti hidraulici rutieri marca Lafarge

 SOILFIX - o noua gama de lianti hidraulici rutieri marca Lafarge

Lafarge România lansează SOILFIX, o gamă de lianți hidraulici rutieri performanți care se adresează constructorilor de drumuri, utilizată în cadrul lucrărilor de infrastructură, de la autostrăzi la drumuri tehnologice sau platforme industriale.

“Liantul SOILFIX, fabricat dintr-un amestec de compuși hidraulici, clincher de ciment Portland și var calcic, completează gama de lianți rutieri pe care Lafarge i-a lansat încă de anul trecut, oferind soluții moderne și eficiente de stabilizare a terenurilor de fundare, pentru o paletă largă de aplicații, inclusiv în condiții meteo nefavorabile”, spune Ghiulgian Miron, Product Development Manager in cadrul Lafarge România.

Procesul de pregătire a terenurilor pentru amplasarea construcțiilor inginerești – fie că este vorba despre drumuri tehnologice, platforme industriale sau sisteme rutiere - este foarte important, fiind hotărâtor pentru modul de realizare a construcției viitoare și pentru comportamentul acesteia în timp.

În completarea gamei de lianți rutieri, Lafarge a dezvoltat o serie de servicii complementare, precum: suport tehnic pentru elaborarea rețetelor, teste ale solului direct ”in situ”, kit-uri de îmbunătățire performanțe sol (repartizoare și stabilizatoare) sau parteneriate cu aplicatori ai produselor Lafarge.

”Lansarea noului produs se înscrie în viziunea noastră de a contribui la crearea de orașe mai bune”, spune Sonia Artinian, CEO Lafarge România. ”Orașe mai bune înseamnă și orașe mai bine conectate, cu o infrastructură inteligentă și durabilă. Oferta noastră integrată aduce dezvoltatorilor din infrastructură, pe lângă o gamă completă de produse performante, de la lianți rutieri, agregate și filer, la ciment și beton, și multiple avantaje, cum ar fi acoperirea națională, mobilitate și flexibilitate, suport și asistență tehnică, un mediu de lucru sigur și economii importante de timp.”

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar