transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-11-2011

10 luni cu 13% crestere pentru AdePlast

10 luni cu 13% crestere pentru AdePlast Compania AdePlast a înregistrat în perioada ianuarie - octombrie a acestui an o cifră de afaceri de 123.000.000 lei, în crestere cu 13% fată de aceeasi perioadă a anului trecut.

“Ne aflăm cu această cifră în prognoza pe care am facut-o la începutul acestui an. Chiar dacă situatia economică nu este foarte roz, ne mentinem această cotă până la sfârsitul anului. Una dintre cele mai importante realizări pentru AdePlast a fost faptul că am atins pozitia numărul 1 în topul companiilor de profil, ceea ce confirmă încă o dată că traseul pe care ni l-am propus este unul câstigător”, declară Marcel Bărbut, proprietarul AdePlast.

În luna august a acestui an compania a finalizat cea mai modernă fabrică de polistiren din această parte a Europei, cu o investitie de aproximativ 4 milioane de euro, având o capacitate anuală de productie de 700.000 mc pe an.

“În luna septembrie am produs în noua fabrică de la Ploiesti 22.000 metri cubi de polistiren, iar în octombrie am crescut la 28.000 metri cubi. Pentru primele două luni de functionare, rezultatele sunt mai mult decât multumitoare, însă trebuie să luăm în considerare că am pornit productia în plin sezon, când există cea mai mare cerere de polisiren din an”, mentionează Marcel Bărbut.


Pentru anul 2011 produsele “vedetă” ale companiei se mentin în acelasi trend ca anul trecut. Astfel cele mai vândute produse sunt în ordine: Polistirol (adeziv pentru polistiren), Tinci (mortar), Gletul Meseriasului si AFI (adeziv de faiantă interior). Un alt produs care a obtinut rezultate bune în acest an este chitul de rosturi, care a avut la nouă luni o crestere de 163%, fată de anul trecut, fiind pus pe raft într-un nou ambalaj.

“La începutul anului am pus în functiune o linie ultramodernă de ambalare a produselor noastre în saci de polietilenă, în conditiile în care ambalajele traditionale sunt din hârtie. În cazul chiturilor, foarte importantă pentru utilizator este culoarea originală a produsului, care acum se poate vedea printr-o zonă transparentă de la baza sacului”, precizează Marcel Bărbut.

În ceea ce priveste exportul, tările cu cele mai multe comenzi livrate sunt Moldova si Ungaria. Până la sfârsitul anului vor fi livrate către Liban 400 de tone de produse “albe”destinate lucrărilor cu marmură si granit. Exporturile către Liban se fac prin divizia Adeplast Orient, deschisă la Beirut.

AdePlast este cel mai important producător român de adezivi si mortare uscate, cu două facilităti de productie dezvoltate la nivel national, o fabrică la Ploiesti si una la Oradea. Capacitatea totală de productie pentru sectorul mortarelor se ridică la 700.000 de tone anual.

Productia de vopsea, tencuieli decorative si de adezivi speciali în stare umedă se ridică la 80.000 de tone. Unitatea de productie de vopseluri si tencuieli decorative este una dintre cele mai moderne la nivel national, fiind inaugurată la începutul anului 2009 la Oradea..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Brandy
You're a real deep thinker. Thanks for srhaing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar