transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-01-2016

2016 - an nou, planuri noi in business

2016 - an nou, planuri noi in business

Ca in fiecare an, luna ianuarie este un nou inceput de ciclu din multe puncte de vedere, inclusiv in plan economic pentru orice societate comerciala. Firmele sunt si ele o suma a oamenilor care le detin, le conduc si le sustin prin munca in toate departamentele. Angajatii "duc greul" zi de zi, fiecare post este de maxima importanta pentru indeplinirea obiectivelor de business. Astfel, oamenii sunt cei care cladesc un nou inceput, iar intrarea in 2016 este un moment bun pentru planuri marete si pentru sperante de succes in orice companie.

In general, planurile de crestere se alimenteaza cu investitii, cel putin intr-o societate care creste sanatos. Angajari noi, birouri noi, spatii noi de vanzare, noi si noi operatiuni, divizii etc. Investitiile trebuie facute in mod inteligent, in urma unor analize riguroase. Dincolo de toate acestea, este nevoie si de inspiratia unor lideri - acest lucru face in cele din urma diferenta intre bine si foarte bine.

Companiile din Romania ar putea avea un an bun.

In primul rand, TVA-ul a scazut in multe sectoare - de la cota generala de 20% (fata de 24% pana la 31 decembrie 2015) si pana la cotele de 9% si chiar 5%. O alta veste buna este scaderea impozitului pe dividende, care ar putea "legaliza" un volum de afaceri "gri" in unele cazuri si care va alimenta si bugetul statului in mod onest. De la 16%, cota pentru impozitarea dividendelor a scazut acum la doar 5% - o masura apreciata de toti antreprenorii si de catre piata de capital. Se asteapta in general o crestere a consumului, deci un an excelent pentru mediul de retail.

O perioada buna va fi si pentru sectorul de constructii, mai ales pentru cel rezidential. Se construieste tot mai mult, caci piata imobiliara se dezvolta intr-un mod sustenabil, total diferit fata de perioada de "boom" din anii 2000, cand creditele alimentau in mod incorect aceasta piata (fara legatura cu realitatea, cu posibilitatile financiare ale beneficiarilor).

Vanzarile de materiale de constructii precum cele de aici se asteapta sa creasca in 2016, mai ales ca acum gasesti totul online, in magazine precum arabesque.ro. Ai nevoie de sisteme de gips carton? Poti cumpara de la Arabesque placi gips si multe altele direct de pe internet, la preturi foarte bune. Economisesti timp prin astfel de metode "smart", comanzi tavane casetate, parchet sau orice materiale de constructii si renovari, pentru a te putea dezvolta si pentru a-ti sustine planurile de business din 2016 in mod cu adevarat eficient.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar