transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-04-2013

A treia platforma industriala a AdePlast a intrat in productie la Roman

A treia platforma industriala a AdePlast a intrat in productie la Roman

„Luna mai ne găseste în pozitia de companie românească cu trei platforme industriale finalizate. La Roman, în inima Moldovei, am pus la lucru, chiar înainte de 1 mai, fabrica de mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone. Cea de polistiren, cu o capacitate de 700.000 metri cubi, este programată pentru deschidere în luna iunie” declară Marcel Bărbut, CEO AdePlast.

Odata cu debutul lunii mai, fabrica de mortare uscate de pe platforma industrială Adeplast de la Roman devine operatională si intră în productie, după ce a trecut deja probele tehnologice.

„Asteptam cu mare interes acestă a treia fabrică de mortare dat fiind faptul că strategia AdePlast de extindere a dat roade, iar cantitatea comenzilor a crescut semnificativ fată de aceeasi perioadă a anului trecut. Acum avem costuri optimizate cu transportul produselor noastre în toată România si în afara tării”, declară Marcel Bărbut.

„Toate cele trei divizii ale Adeplast, care au sustinut si cresterea de anul trecut , au avut o evolutie îmbucurătoare în conditiile economice românesti destul de nefavorabie din acest început de an. Astfel, la 20 aprilie, când a început să livreze constant si fabrica din Roman, am înregistrat o crestere de 49,44% fată de aceeasi perioadă a anului trecut” declară Marcel Bărbut.În acest an, AdePlast îsi propune cresteri importante pe toate cele trei divizii: Termosistem , Vopsele si Tencuieli Decorative,  Mortare si Adezivi. „Proiectul pe care l-am demarat în urmă cu un an, dar gândit de ceva vreme, prevedea ca afacerea AdePlast să îsi crească potentialul si eficienta la nivel national. Acest lucru era imposibil fără o nouă fabrică în Estul României si împartirea operatională în trei divizii. Acum, odată cu deschiderea fabricii de mortare de la Roman avem trei platforme de productie functionale. La Oradea producem în trei fabrici separate mortare, vopsea si polistiren (EPS), la Ploiesti avem mortare, polistiren si de la mijlocul anului vopsea, cu o linie de lacuri si emailuri pe bază de apă, iar la Roman avem mortare si în scurt timp o fabrică de polistiren. Acum suntem singura companie din România care poate oferi un pachet complet de produse când vine vorba despre finisarea unei constructii. Evident, după aplicarea unui plan investitional de aproximativ 22 de milioane de euro, bani proprii si din creditare” declară Marcel Bărbut.

Intentiile AdePlast nu se opresc aici, pozitionarea celor trei platforme au crescut capacitatea companiei de a conta la export. „Dacă anul trecut am reusit să exportăm de peste 4 milioane de lei, în acest an vom continua eforturile în această directie, atât spre Estul Europei, cât si, sau mai ales, spre Vest. Acordul nostru cu Dufa prevede că în schimbul acelor produse pe care, pentru început, le vom importa din Germania, să oferim produse AdePlast care vor merge pe piatele din Ungaria si Germania. Foarte importantă pentru noi devine si piata din Ucraina. Partenerul firmei  Meffert AG din Ucraina este interesat de o investitie într-o fabrică de mortare uscate si una de polistiren. Am stabilit o strategie clară  ca aproximativ  1-2 ani AdePlast să producă sub eticheta privată polistiren si adezivi,  după care se va face o investitie comună în două fabrici identice cu cele din România. Am stabilit deja ca după sărbători să ne întâlnim pentru a semna contractele de colaborare”, precizează Marcel Bărbut.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de constructii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti si Roman.
Oradea. Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 20.000 de tone de vopsea si tencuieli decorative pe un schimb si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă si capacitatea de productie de polistiren grafitat în coobranding cu firma BASF.
Ploiesti. Pe platforma industrială de la Ploiesti se află o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de productie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, iar de la jumătatea anului intră în productie fabrica de vopsea, tencuieli decorative si lacuri si emailuri pe bază de apă.
Roman. AdePlast detine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si în amenajare  o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aneisha
HHIS I should have tohught of that!
Jazlynn
The hneosty of your posting shines through
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar