transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-07-2014

AdePlast - afaceri in crestere cu 35% in prima jumatate a anului 2014

AdePlast - afaceri in crestere cu 35% in prima jumatate a anului 2014

Adeplast a înregistrat în prima jumătate a anului o cifră de afaceri de 134 milioane de lei, în crestere cu 35 de procente fată de anul trecut. “În ciuda vremii din acest an, care nu i-a ajutat deloc pe constructori, am reusit o cifră foarte bună, care a depăsit cresterea în procente din iunie anul trecut, când am avut un plus de 31%, fată de 2012. Dar, probabil, una dintre cele mai bune performante le-am înregistrat la export, unde am obtinut 1,36 milioane de euro în 6 luni, o crestere de 184%, fată de jumătatea lui 2013”, declară Marcel Bărbut, CEO AdePlast.

Topul tărilor în care exportă AdePlast, ca valoare, este format în ordine de Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Belgia si Polonia. Însă rezultate bune s-au obtinut si în relatiile cu Moldova, Austria, Liban, Olanda sau Serbia. Materialele exportate în ordinea valorii comerciale sunt mortarele uscate, mortarele umede, polistirenul extrudat si cel expandat.

AdePlast continuă investitiile în dezvoltare, realizând în acest an o serie de upgrade-uri industriale, dintre care cel mai important vizează fabrica de vopsele si este format din linia de productie de lacuri si lazuri ecologice pe bază de apă. “Toate aceste dezvoltări vor presupune un efort investitional de 775.000 de euro. Pe lângă toate acestea, am reusit ceea ce putine companii din România îsi mai permit si anume o investitie într-un centru de dezvoltare si cercetare format din 450 mp de laboratoare.

Aici îsi vor desfăsura activitatea 4 specialisti AdePlast în dezvoltare de produse. Cred că avem un potential enorm de inovatie în toate domeniile, care trebuie stimulat si încurajat. Noi am făcut deja primii pasi prin dezvoltarea laboratoarelor AdePlast”, precizeză Marcel Bărbut.

Cresterea AdePlast de la mijlocul anului a mai fost dublată si de o altă performantă pentru fabricile de adezvi de la Ploiesti si Oradea. Ambele au produs de la momentul deschiderii si până în iunie anul curent 2 milioane de tone de produs finit. “Dacă luăm în considerare toate platformele industriale pe care se află fabrici de mortare - Oradea, Ploiesti, Roman - putem avea până la sfârsitul anului peste 2,5 milioane de tone de mortare produse până în prezent de compania AdePlast”, adaugă Marcel Bărbut.

“Întotdeauna am vrut să ne diferentiem de pluton si am căutat să inovăm permanent pentru asta. În tot ceea ce facem ne-am propus să fim lideri si din acest motiv am ajuns unde suntem. Acesta este si motivul pentru care am acceptat să sustinem Cupa Ligii. Este o competitie de care sper că vom fi mândri cu totii si care ne va aduce o calitate sportivă, asa cum asteptăm demult în fotbalul intern, mai ales că miza pentru pentru câstigător este de 350.000 euro, o sumă mult mai mare decât la alte competitii de gen. Am decis să ne asociem numele de această competitie pentru o perioadă de trei ani si sunt convins că parteneriatul cu Liga Profesionistă de Fotbal va genera un nivel competitional cu priză la marele public iubitor de fotbal”, consideră Marcel Bărbut.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de constructii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti si Roman.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Connie
If it\'s on your mouth then you most likely got it from inntcenoly kissing a family member or friend that has cold sores during child hood, many people contract HSV1 this way it\'s actually what causes cold sores (oral herpes) and they are very common to have on the mouth. Cold sores don\'t commonly come from having sex.You can kiss her or give her oral sex when you have absolutely NO signs or symptoms of an out break. Herpes is more contagious while there is any signs of an out break, but you do have a slight chance of passing it when you don\'t have an out break. This is because of viral shedding which is spreading herpes when you don\'t have symptoms. Viral shedding usually happens around the time of and in between out breaks. Viral shedding usually happens for a small number of days out of the year, but it\'s unpredictable even to you. If you do get a cold sore or break out wait until it\'s completely gone then wait a few more days to kiss her or give her oral sex.
Julian
I told my gredtmonhar how you helped. She said, "bake them a cake!"
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar