transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-06-2013

AdePlast a inaugurat noua fabrica de polistiren de la Roman - investitie de 3,7 milioane euro

AdePlast a inaugurat noua fabrica de polistiren de la Roman - investitie de 3,7 milioane euro

AdePlast a inaugurat, la Roman, o nouă fabrică de polistiren cu o investitie de 3,7 milioane de euro, pentru o capacitate de productie de 700.000 metri cubi pe an. Toate fabricile ale AdePlast din Oradea, Roman si Ploiesti cumulează o capacitate de 2.250.000 metri cubi anual. “După ce acum două săptămâni am finalizat platforma industrială de la  Oradea, iată că, în timp record, am reusit si terminarea celei de-a doua platforme din portofoliul nostru industrial, formată dintr-o fabrică de adezivi si una de polistiren. Investitia totală în obiectivul de la Roman a fost de 16 milioane de euro”, declară Marcel Bărbut, CEO AdePlast.

Unitatea de la Roman este cea mai modernă facilitate de productie de polistiren din Europa si ve deservi partenerii din zona Moldovei, dar si exporturile către Republica Moldova, Ucraina si tările arabe. În fabrica de polistiren de la Roman vor lucra 49 angajati.

“Dezvoltarea noastră industrială nu se opreste aici. Mai avem programate investitii în acest an, cea mai apropiată fiind fabrica de vopsea care se află acum în pregătire la Ploiesti”, adaugă Marcel Bărbut.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de constructii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploiesti si Roman.

Programul investitional pe care AdePlast l-a demarat anul trecut a avut în vedere o împărtire strategică a unitătilor sale de productie.  Astfel, gratie celor cele trei platforme, care sunt sustinute cu o investitie de peste 22 de milioane de euro, AdePlast si-a optimizat fluxurile de livrare în asa fel încât fiecare zonă geografică beneficiază de acoperire totală. Indiferent dacă livrarea se face la un partener din România sau la unul din afara tării, marfa este produsă pe platforma cea mai apropiată si este distribuită la client într-un timp foarte scurt.

Oradea - Capacitatea de productie este de 250.000 de tone adezivi si mortare uscate, 20.000 de tone de vopsea si tencuieli decorative schimb si 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă si capacitatea de productie de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.


Ploiesti - Pe platforma industrială de la Ploiesti se află o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de productie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi, iar de la jumătatea anului intră în productie fabrica de vopsea, tencuieli decorative si lacuri si emailuri pe bază de apă.


Roman - AdePlast detine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi si mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone si în amenajare  o linie de productie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Maribeth
Just do me a favor and keep writing such trenchant anyalses, OK?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar